אממ.. היי?

אממ.. היי?

במסגרת שיטוט בפורומים חדשים הגעתי לפורום הזה, אממ, אז אני מודיעה על כניסתי אליו בפומבי, היי, אני ואל , אוהבת יותר רוק ממטאל אומנם, אנוק, לינקין פארק, ורטיקל הוריזון, NEVE, ואינקובאס (ופה ושם נסיונות לשמוע רוק בריטי) מישהו שמכיר/אוהב? בכל אופן, הגעתי לתקופה די יבשה בעידן המוזיקה, עד הדיסק הבא של אינקובאס שאני לא בטוחה ברמת המיסחור שלו עדיין, יש למישהו הצעות בשבילי ללהקות, שירים של להקות וכו´? טנקס ואל.

אני אהמר

זה לא דומה למה שאת שומעת, אבל זה די נגיש, וזה טוב כל כך. לכי ללינק המצורף והורידי נא את השירים For Every Leaf That Falls ו Silent Tommorow מי יודע, אולי עוד נהפוך אותך לחובבת דום זועמת.

a_duck

New member
תשמעי Reveille

זה דומה ללינקין פארק אינקובאס לימפ ביזקיט וכל שאר הדברים האלה... רק שהם יותר נורמליים... ויש גם Darwin´s Waiting Room גם להקה נחמדה...אותו סגנון...

funkbass

New member
תכיני עט ונייר להלן רשימת שירים

a perfect circle : 3 libras , orestes 311: i´ll be here a while tool : schisem hed pe : bartender , pac bell אם אהבת ...... תגידי .... נריץ עוד רשימה

V.W

New member
CREAM!!!

ושימאס תשמעי את החיקוי המצויין וההרבה יותר מצליח מהם דיפ פרפל

Black Rose

New member
ואחרי שתשמעי....

את Creamהמופלאים (רוק קלאסי אגב) ותשמעי deep purple משנות ה-60 (עדיין קלאסי) ו-deep purple משנות ה-70 (רוק כבד) תשמעי את whitesnake משנות ה-80 (להקת רוק כבד עם נטייה למטאל). נ.ב. לא ממש חשוב: Ian Pace ו- Jon Lord להקת Deep purple גם נמצאים בהרכב הראשוני של Whitesnake

Black Rose

New member
ואחרי שתשמעי...

את Cream המופלאים (רוק קלאסי אגב) ותשמעי deep purple משנות ה-60 (עדיין קלאסי) ו-deep purple משנות ה-70 (רוק כבד) תשמעי את whitesnake משנות ה-80 (להקת רוק כבד עם נטייה למטאל). נ.ב. לא ממש חשוב: Ian Pace ו- Jon Lord להקת Deep purple גם נמצאים בהרכב הראשוני של Whitesnake Cream-Sunshine of your love Cream- Dance the night away Deep Purple (60)- Love help me Deep Purple (60)- Hush Deep Purple (70)- Hard lovin´ man Deep Purple (70)- Cry free Whitesnake- Here I go Again Whitesnake-bloody luxury WhiteSnake- Slow N´easy

V.W

New member
סליחה???????!!!!!!!!!!!!!

WHITE ROOM???????? אין התייחסות???

Black Rose

New member
ההודעה השנייה זה רשימת שירים

לא שמתי לב ששלחתי את זה ממקודם...

Bodom-child

New member
אני לא מאמין

אנשים אוהבים את לינקין פארק ולא קוטלים אותם

נמעס לנו כבר!!!!!!!

לקטול אנשים כאלה פשוט יש יותר מדי וזה נמעס כל פעם להסביר להם שזה חרא מוזיקה ולקטול אותם פשוט תמחוק לדעתי ותגיד להם לעבור לפורום מוזיקה שחורה

anathema

New member
Doom

אממ יעקוב לא נראה לך היית קיצוני מידי שאמרת לה לשמוע את novembers doom? נראה לי שלעבור מלינקין פארק אלייהם זה אממ לא יקרה לה בפתאומיות. אבל נחייה ונראה מה היא תגיד... אולי באמת יש פה דומיסטית פונטציאלית

לא דווקא

נוברמברס דום יחסית להקה די נגישה, ואני חושב שבנאדם ששומע דברים שהם לא מטאל אבל יש לו נטיות דומיסטיות קלות עשוי לאהוב אותם...

את הבן אדם השני

שאני מכירה שמכיר את Neve. הם באמת להקה חביבה ביותר. איך הגעת אליהם? לצערי הן לא ממש נגישים פה בארץ... בקשר לשירים ולהקות- אשוב אלייך בהקדם אחרי קצת מחשבה... The Bicycle Thief

בקשר לשירים...

אז ככה נסי את אלה תחילה- Bush- Letting The Cables Sleep (הרמיקס N.O.W יותר מוצלח מהגרסה המקורית...) Temple of the Dog- Hunger Strike Oasis- Campagne Supernova Pixies- Where Is My Mind K´s Choice (!!!)- Shadowman אני מקווה שאלה ימצאו חן בעייניך- אם כן, יש לי עוד המלצות רבות... The Bicycle Thief

שיר טוב בהחלט!

פשוט יש משהו ברמיקס של השיר הזה שמצא חן בעיני... אתה יודע על מה אני מדברת?

למעלה