אממ.. היי?

Light WaVe

New member
אממ.. היי?

יש מקום לעוד מישהו בפורום? מישהי, ליתר דיוק!
אני שירה, בת 12 וחצי מרמה"ש.. אני ממש אוהבת את נירוונה וקוראת כאן בפורום די הרבה זמן :) בין השאר אני גם שומעת את סיסטם אוף אה דאון, מטאליקה, איירון מיידן, סליפנוט, קיטי, סאונדגארדן... ומתופפת בשאר הזמן :) אז.. זהו, מקווה שתקבלו אותי יפה (; חחח

ברוכה הבאה......

תופים מאגניב. הייתי ביום שבת בבארבי והסתכלתי על המתופף של ליידי מקבת וגם אני הייתי רוצה מאוד לדעת לנגן על גיטרה או תופים. אבל אין לי כסף או כוח. אז ויתרתי!. אמממ תהני לך !. יום טוב.

Hairspray Queen

New member
שלוווום את

אממ... ברוכה הבאה... בת 12 וחצי וכבר כל כך מחונכת? (טוב אני התחלתי לשמוע נירוונה בכיתה ד', לא חשוב) את שומעת קצת יותר מידי ניו מטאל, אבל טוב נו, כל אחד ומה שהוא אוהב.... תהני לך כאן בפורומינו החביב....

Queen of Spells

New member
איך הגעת לניו מטאל?

אף אחת מהלהקות שהיא כתבה שהיא אוהבת הם ניו מטאל כולן רוק מטאל רוק כבד

Queen of Spells

New member
סליפנוט הם רוק כבד...והם אחלה..

וסיסתם אוף אה דאון הם מטאל,רוק כבד כזה...וגם הם אחלה...

P o l l y

New member
חחחח.. זה סבבה לך לאהוב אותם- אבל

סליפנוט וסיסטם הם אכן נו-מטאל.. אבל אם את אוהבת אותם אז מה אכפת לך מה הם? (כאילו, ברור שאכפת לך מה הם- בגלל מה שהם את שומעת אותם)... נו טוב, זה לא יצא ברור ממש..אבל לא משנה. כולנו נמות בסוף.

Queen of Spells

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אחלה להקות את אוהבת! תדעי שאני לפחות אקבל אותך בברכה

E GirL

New member
ברוכה הבאה..

ואני לא מבינה גדולה אבל אני די בטוחה שסליפנוט וסיסטם הם כן ניו מטאל..

יו

איזה מצחיק היא בת 12 אני כשהייתי בת 12 לא ידעתי מה פורומים וממש לא מזה סיסטם חחחח

Light WaVe

New member
תודה לכולם..../images/Emo13.gif

אוקיי, אני לא יודעת מה אתכם... אבל אני לפחות לא מכניסה את סיסטם לאף הגדרה כי יש להם מין סגנון מיוחד כזה.. טוב, אני לא רוצה לגרור פה ויכוח - אז.. אמרתי מה שאמרתי, נגמר.

life style

New member
ברוכה הבאה

מתופפת...אח הלוואי עליי... אמרתי להורים שלי שנאי רוצה ללמוד לנגן על תופים והם התחילו לצחוק חשבו שזה בדיחה.. יש לנו דירה קטנה למען האמת איו לי איפה לדחוף תופים.... לפחות גיטרה יש לי...

swan k

New member
גם עלי!!

ההורים שלי התחילו לצחוק !יותר נכון אמא שלי כי את אבא לא שואלים!.... ברוכה הבאה

אמא שלי לא צחקה

היא הסתכלה עלי בשוק ואז התחילה לצחוק ואז היתעצבנתי עליה ואז היא אמרה לא ונגמר הדיון

למעלה