אממ.. היי :)?

אממ.. היי :)?

שלוםם לכולם אני חדשושה פה.... אוהבת אותם.. נושמת אותם.. אז מן הסתם זה מקום בשבילי?.. בכל מקרה אני מקווה להשתלב פה... ואני מזהירה אותכם.. אני עוללה לשצ´גע אנשים.. אז הוזרתם! ועוד משהו... הייתה אתמול בבארבי הופעהההההההההההההה פצצצצה פשוט שאאוווווה בטרוף~! הרבה יותר טוף מהקודמת שאני הייתי בה<בויתקין> והכי שוס שעוד היה לי כניסה.. אז מי שלא היה שם.. הפסיד כי באמת היה נהדר! ושנה טובה ומתוקה לכולם..

פרטים..

אני בת 15 מאזור המרכז.. אממהדבר השכי שנוא עליי בעולם זה חלזונות.. הדבר שאני הכי אוהבת בעולם זה רועי :) התחלתי לאהוב את היהודים לפני שנה.. שנכנסתי לדיכאון קשה בגלל משהו.. לא משנה ואז הגיע השלב שהייתי פריקית אבל עבר... אבל עדיין היהודים תמיד היו ותמיד ישארו!! וזהו סיכום חיי הקצרצרים והלא מעניינים.

rainbowgirl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

המ... תהני פה

ש-ב-י

New member
נופר... ../images/Emo10.gif

מכיוון שאת לא אוהבת שבלולים, אז אני מצטער, אין לי הרבה מה להגיד לך!!! רק שבאמת היתה אתמול אחלה של הופעה, ומה זה איזור המרכז? כי גם אני משם, וגם אני נכנסתי אתמול בחינם להופעה, אז... תנסי לאהוב שנייה שבלולים (לפחות רק בשבילי, לפחות תנסי לאהוב גם אותי חוץ מרועי), ואם את יכולה תרחיבי לי עוד קצת פרטים עלייך!!! ו... מה עוד היית שומעת אז כשהיית נקראת פריקית? כאילו, מה את שומעת עכשיו? ומה שמעת אז חוץ מהיהודים? אל תדאגי, אני מבטיח לך שאני שבלול טוב שאוהב לעזור, ואוהב אנשים בכלל (כמובן שאוהבים אותי)!!! :) אז את רואה, באמת לא היה לי הרבה מה להגיד לך... פחחחחחחח אעלק!!!
שנה טובה!!! שבי ה-
.

שבי מותק:)

זה לא אישי,אבל הם פשוטמ-ג-ע-י-ל-י-םאותי... ויש לי טראומה מהם...
שהייתי קטנה אז היינו אצל חברים של ההורים ויש להם חצר.. זה היה יום אחורי גשם ואני הייתי יחפה בדשא ופלאאאאאאק
תנחש את ההמשך... מאז אני נגעלת ושאני רואה אחד אני פשוט צורחת ורצה לכיוונים לא מוגדרים..
ולחשוב שלפני זה אהבתי אותם... יאק אבל שבי אני לא נגעלת משבלולים וירטואלים
זה גם משהו.. ואני מנתניה... הייתי שומעת הרבה אין לי כוח לפרט אבל דברים בסגנון DREAM THEATER וכאלה.. ועכשיו אני שומעת הכל מהכל.. חוץ ממזרחית כמובן וטכנו.. וד"א מישהו בא היום למלון?

ש-ב-י

New member
../images/Emo13.gif עכשיו אני יותר רגוע... ../images/Emo13.gif

כל עוד אמרת לי שאין לך בעיה עם
וירטואלי, אני כבר יותר
. אז אמממ... סבבה!!! אני מרחובות, שזה גם נחשב לאיזור המרכז!!! מה עוד? תראי, זה שאת לא סובלת אותם בגלל שפעם דרכת עליהם, זה לא אומר שאת צריכה לשנוא אותם או משהו כזה!!! פשוט את נגעלת מהם עקב "טראומה" שפיתחת לעצמך מהילדות על דריכת חילזון בטעות, וכשראית אותו מעוך לך מול העיניים, התחלת לפתח נגדם שנאה!!! אבל אני מבין אותך, אני כלל וכלל לא פוסל את גישתך!!! מה שכן, אני לא חושב שיש לך סיבה לפחד מהם, כי הם בסה"כ חיות שקטות מאוד שאפילו אם תהיי באמצע המדבר עם שקית מלאה בחלזונות מכל הגדלים, והשעה תהיי 02:00 בלילה ושקט מוחלט, עדיין לא תשמעי אותם!!!
סתם!!!!!! את לא צריכה לברוח או משהו, בסה"כ תיזהרי לאן שאת הולכת!!! אם בא לך לדבר יותר בהרחבה, הנה מס´ האיי.סי.קיו שלי, ואם יש לך - סבבה!!! אם לא, תקראי את המסר האישי ששלחתי לך... 142728346... אשמח אם תיצרי איתי קשר!!! ו... כל הכבוד על הטעם במוזיקה!!! אין כמו לא לשמוע מזרחית!!! זה יאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק יותר מאשר לדרוך על חלזונות... מסכימה איתי?
שנה טובה!!! שבי!

חן ה

New member
../images/Emo66.gifברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

אחותי, אני חן הוכמן ואני גר בדימונה נעים מאוד.... תהיני לך פה

../images/Emo24.gifברוכה הבאה...

אמממ...וואטאפ מיי וומאנ?! אממ תחדשי אל הכניסה.. והמקומ הזה הוא לכולמ...אפילו לאלה שלא אוהבימ אותמ.. קבלי את סקיד גירל וזה השני שדיבר איתה...לא זוכרת איכ קוראימ לו.. דיברו כאנ חופשי..והמ אפילו לא אוהבימ אותמ.. קיצר... תבלי לכ כאנ בפורמ ושמחה שנהנת בבארבי ואכנ הפסדתי... בגלל האחיות המפגרות שלי גמ את בראשית פיספסתי והייתי אמורה להיות שמ.. ובלא בלא... קיצר פיספסתי ה-כ-ל בלא בלא.. נחזור לנושא.. תבלי כאנ בפורמ ותתחילי להציפ חופשי...אהבתי את הכינוי שלכ!..
אז בהביי ושנה טובה.. רוני הסטלנית ל.

איזה כיף לכל מי שהיה!

היהודים- ועוד בבראבי! מעניין אותי לדעת.. איך הצלחתם להשתחרר מהארוחה עם המשפחה בערב ראש השנה??

../images/Emo3.gif../images/Emo140.gifתודה...

הא ושביייית<מעכשיו אתה שביייית.. ככה אני מעווטת שמות.. תתרגלו> איך עברתי סגנון מוזיקה? פשוט התחברתי לחברה אחרת.. ועברתי עיר בגלל הורים, לא בגללי הייתי גרה לפני זה בת"א ורק השנה עברתי לנתניה. הייתי ממש שונה.. אבל עכשיו טוב לי עם עצמי יותר מפעם וגם אחי אוהב את היהודים והוא גדול בן 22 אז לא היה לנו כל כך בעיה להשתחרר מהאורחה פשוט ישבנו קצת איתם רק בשביל להגיד שהיינו שם ואכלנו תפוח בדבש:) וב9 כבר היינו בדרך לת"א עם עוד כל מיני נספחים שאספנו בדרך... היה פאן :).. ואם יש למישהו בעיה עם המשפחה.. פשוט מציבים להם עובדה שאתם הולכים ועומדים על שלכם.. עד שבסוף הם נשברים.. ועם זה לא עוזר .. אז מוותרים

חן ה

New member
איפה זה בארבי בכלל???

ושנית גם עם ההורים שלי היו קושרים אותי הייתי משתחרר והולך להופעה גם עם היא בחג...

ברוכה הבאה יקירתי ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

נחמד לפגוש עןד מישהו מעמותת ´צימוקים זה פיכס´ שמיצי מקפה שתהני
אגב אני רוני הלימפית

למעלה