אממ היי לא בטוחה ממש אם זה המקום בשבילי אבל בכל מקרה- שלום אני תמר
D Darkness Within New member 22/5/02 #1 אממ היי לא בטוחה ממש אם זה המקום בשבילי אבל בכל מקרה- שלום אני תמר
ק קשכפית New member 22/5/02 #2 חשכה מבפנים... ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif האם זה המקום בשבילך?? אם הגעת לכאן כנראה שכן. אם בא לך תשתפי אותנו במה הביא אותך לכאן, או לא איך שבא. ושיהיה לך לילה טוב תמר בשמי (קשכה) ובשם טייגר מנהל הפורום
חשכה מבפנים... ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif האם זה המקום בשבילך?? אם הגעת לכאן כנראה שכן. אם בא לך תשתפי אותנו במה הביא אותך לכאן, או לא איך שבא. ושיהיה לך לילה טוב תמר בשמי (קשכה) ובשם טייגר מנהל הפורום
D Darkness Within New member 23/5/02 #3 תודה.... אממ אז באתי לכאן בגלל שהחלטתי להפסיק לשתות ובינתיים זה לא כל כך עובד אז רציתי לדבר אם אנשים שעברו את זה אולי לקבל עצות
תודה.... אממ אז באתי לכאן בגלל שהחלטתי להפסיק לשתות ובינתיים זה לא כל כך עובד אז רציתי לדבר אם אנשים שעברו את זה אולי לקבל עצות
N nokita New member 23/5/02 #4 תמר...את היית בביגור? אני חושבת שאני מכירה אותך.. תצרי איתי קשר.. ותספרי קצת-למה פתאוום החלטת לא לשתות...? תאמיני לי-אני מבינה אותך!אני פה מאותה סיבה בערך. נוקיטה.
תמר...את היית בביגור? אני חושבת שאני מכירה אותך.. תצרי איתי קשר.. ותספרי קצת-למה פתאוום החלטת לא לשתות...? תאמיני לי-אני מבינה אותך!אני פה מאותה סיבה בערך. נוקיטה.