יפה איפה זה?
S Shusho New member 19/10/06 #9 את היית בפורום דוליז!!! והיה לך אייקון של חתולשחור מאומץ! חח ברוכה הבאה.
S Shusho New member 20/10/06 #29 חח הי!!!! מה הבעיה איתו]: דוליז, סופרים ומשוררים צעירים, בלוגים, פירסינג וקעקועים, אופנה אלטרנטיבית ושמיניסטים שסתם עבר אלי בירושה ואני לא יודעת מה אני עושה שם. לא רואה מה הבעיה!!!1111 (אולי הסימןקריאהאחדאחד זו הבעיה?)
חח הי!!!! מה הבעיה איתו]: דוליז, סופרים ומשוררים צעירים, בלוגים, פירסינג וקעקועים, אופנה אלטרנטיבית ושמיניסטים שסתם עבר אלי בירושה ואני לא יודעת מה אני עושה שם. לא רואה מה הבעיה!!!1111 (אולי הסימןקריאהאחדאחד זו הבעיה?)
J Juliet Anna New member 19/10/06 #14 עלית עליי ../images/Emo10.gif. אוי, אייקון של חתולשחור, זה היה לפני כמעט שנתיים .
י ילדת הפרעות New member 19/10/06 #19 היי! ברוכה הבאה,אני גל אל תדאגי,גם אני נמוכה (הרבה פה יעידו),זה בסדר-מקבלים את עמנו בברכה! אם את חביקה-התקבלת!
היי! ברוכה הבאה,אני גל אל תדאגי,גם אני נמוכה (הרבה פה יעידו),זה בסדר-מקבלים את עמנו בברכה! אם את חביקה-התקבלת!
י ילדת הפרעות New member 21/10/06 #45 חחח למה? כי אני נמוכה ולטענת אביה גם חביקה? הפליות! חחחחח גם אני!!