אממ היי
.

Juliet Anna

New member
אממ היי ../images/Emo13.gif.

אני אנה, ואני מכירה את ורד, אז אל תרביצו לי, אני נמוכה ופגיעה
. מבלי להכנס ליותר מדי פרטים, אני שומעת Sonata Arctica, Evergrey, Blind Guardian, Nightwish ועוד שטויות נוספות כמו ראמשטיין ורוק היפי מוזר, אבל זה משהו אחר. וחוץ מזה, נראה נחמד פה, אז אולי אני אשאר :). [עבר כל כך הרבה זמן מאז שהשתמשתי בתפוז, והכל פה שונה ונהיה מוזר
!]

McBlack

New member
אכן שונה ומוזר...

רוב הנקבות פה נמוכות... וכנ"ל אני, מאיה
ברוכה הבאה

Musta Susi

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

את שומעת Blind וSonata, למה שנרביץ לך?
בהחלט מוזמנת להישאר. נ.ב. רוק היפי כמו Original Roots in Stereo של P.O.D.

Juliet Anna

New member
האמת שיותר בכיוון של

Platinum Weird Blind Melon
. אבל מצד שני, יש גם את Deathstars. שילובים מוזרים בהחלט.

זה מדהים :)

איך הצלחת לתפוס את הברקים? במקרה, פשוט לקחת את המצלמה בסופת ברקים והתחלת לצלם עד שיצא? או שאתה פשוט ממש ממש טוב בזה? P:

זה קל.

המצרכים: * ברקים * מצלמה * חצובה אתה הולך למקום חשוך ככל האפשר [באריאל זה קל], מסתכל קצת על השמיים, קולט מאיפה מבזיקים הכי הרבה ברקים, מכוון לשם ת'מצלמה, מכוון לחשיפה הכי ארוכה שיש לך [אצלי בדיגיטלית זה 15 שניות], פותח ת'צמצם כמה שאפשר [F2 אצלי בדיגידיגי] ומקווה לטוב. [וחוצמזה כן, אני ממש ממש טוב בזה :)]

חשבתי על זה גם

אבל החשיפה הגדולה לא גורמת גם לשאר האורות שמתקבלים (ועובדה, יש שם הרבה אור למטה) פשוט להיות הרבה יותר חזקים? בעצם, אפשר לראות שהם באמת חזקים יותר אבל באמת תמונות יפות :) אני זוכר כשהיה מתישהו ליקוי ירח שאח שלי ניסה לצלם והוא גם ניסה לשחק עם כל הפתיחה של הצמצם.

אם יש הרבה אור עירוני בתמונה

כמובן שהצמצם יצטרך להסגר קצת...וזה בתנאי שהברקים קרובים, אחרת הם פשוט לא יקלטו. בגדול כל העסק תלוי בכמה מוארת הסביבה שאתה נמצא בה ובכמה רחוקים הברקים... החלק היותר גבוה של העיר נמצא במזרח, והברקים היו לכיוון מערב, ככה שנדפקתי ולא הייתה לי ברירה לקבל ת'אורות מהעיר ולשתוק... אבל לא נורא, כנראה שבשלישי תהיה לי עוד הזדמנות :)

למעלה