אממ היי

amitush26

New member
אממ היי../images/Emo13.gif

יש לי שאלה- ראיתי עכשיו לראשונה את הקליפ של LIKE TOY SOLDIERS. שמעתי מלא פעמים את השיר אבל רק היום ראיתי את הקליפ.. הבעיה- אנלא מבינה מה הסיפור! הוא כאילו גנב לו שיר? ומה אז? הם הלכו מכות? ומה הקטע עם המכונית בסוף? זו כאילו הרוח שלו? לא הבנתי כלום

Shit On You

New member
תראי

בשיר אמינם מדבר על זה שנמאס לו מכל הביפים שלא שהכניסו אותו אליו, כמו עם ג'ה רול (שבכלל בביף עם פיפטי, אבל בגלל שאמינם קרוב של פיפטי אז זה הכניס אותו גם לביף) ג'ה רול או בנזינו (לא זוכר מי מהם..) קילל את היילי באחד השירים שלו ואמינם התעצבןודרה אמר לו להתרחק מהביף הזה כי הוא לא קשור אליו. ואז כאילו הורגים את פרוף ואם רואה את זה בהילוך איטי ונראה לי חושב שזה בגללו

Shit On You

New member
אה... מצטער עם זה נשמע תקיף

אבל זה לא מעניין.. ג'ה רול הוא חרא של ראפר.. ואני לא אומר את זה כי הוא בריב עם אם הורדתי כמה שירים שלו והם לא היו ממש טובים

amitush26

New member
לא הבנתי כלום:/

ביפים? מה זה? לא הבנתי כלום... אתה מתכוון לזה שנמאס לו מכל השערוריות שהכניסו אותו אליהן? ומי זה פרוף? והיילי? סורי אני לא ממש מבינה באמינם ומה שמסביבו אני רק אוהבת את השירים שלו

Shit On You

New member
אוקיי

ביפים זה מריבות בין ראפרים היילי זאת הבת של אמינם פרוף זה החבר הכי טוב של אמינם והוא חבר בD-12 (הלהקה של אמינם)

amitush26

New member
../images/Emo51.gif

אבל עדיין לא הבנתי למה פרוף אמור למות

amitush26

New member
אה אוקי... אגב, כנסו שניה../images/Emo26.gif

שיר מצויין. גם הרעיון של הקליפ מקסים. וגם שמעתי עכשיו את השיר מוקיבירד וקראתי בפעם הראשונה את המילים שלו מילה במילה וממש בכיתי... זה ממש ריגש אותי... אני חושבת שהוא בנאדם מקסים. באמת. אני ממש מעריכה אותו. תגידו, בת כמה היילי? ומי זאת זאת שתחת חסותו? משהו עם ל'...

bLAck hALo

New member
...

אכן שיר מרגש :) היילי בת 9 (אם אני זוכרת נכון) וזאת שתחת חסותו זאת לייני (הבת של אחות של קים)

amitush26

New member
למה היא תחת חסותו?

ובת כמה היא (לייני)? ואי ראיתי עכשיו את הקליפ מוקינגבירד... איזה חמודות... ואיזה חמוד אמינם כשרואים אותו במצלמה הבייתית... כאילו... רואים אותו ממש מהצד של האבא ולא מהצד של הראפר שמקלל את אמא שלו

למעלה