אממ היי D':

LenTalia

New member
אממ היי D':

טוב, רותם הכריחה אותי לכתוב פה הודעה כדי להוכיח לה שנרשמתי אז... היי! קוראים לי דפנה, אני אוהבת לשיר ולדובב (לא מזמן נכנסתי לתחום, כן? תיהיו עדינים איתי C:) הינה כמה דוגמאות לדברים שעשיתי~ קאבר~ http://www.youtube.com/watch?v=ljEQ7kVfbcg דיבוב קצר ניסיוני למדיי~ http://www.youtube.com/watch?v=N9a4nzjvmF4 אה..אה.. נעים מאוד? D| דפנה~

Hawkgirl

New member
פופופופופופו~

עכשיו כולם יעופו עלייך שאמרת "לדובב" אומרים "לדבב"בבבבבבבבב!!! XD יאללה, ברוכה הבאה 3:

LenTalia

New member
ש-שקט!

אני מאשימה אותך--את לחצת עליי לכתוב והייתי באטרף של החיים בגללך!%$&%&@ ;_; תודה3>

barak97

New member
הי דפנה! ../images/Emo40.gif

קוראים לי ברק, בן 14. מדבב כבר שנתיים בערוצים השונים
שמעתי את הדיבוב הקצרצר.. נשמע כאילו הקלטת עם הפסקול העברי באוזניות, נכון? כשמקליטים בשפה X ושומעים באוזניות פסקול באותה שפה, לרוב מחקים את האינטונאציות (=ניגון המשפט) של מה ששומעים באוזניות, וככה זה במה שהעלית.. בכל אופן, ברוכה הבאה! יש בפורום חבר'ה מאוד נחמדים, מוזמנת להישאר ולהשתלב!

LenTalia

New member
האמתי שלא~

לא שמעתי את הפסקול המקורי, מחקתי אותו לגמריי. ובכנות, לא ממש ידעתי שיש את האפשרות לעשות את זה.. אבל תודה^^~ אני בהחלט אשתדל D:

Tu Lus

New member
ברוכה הבאה

נשמעת די נשי על סימבה ממש כאילו ברק דיבב אותו
חחח ברקי! נסי למצוא דמות שתתאים לקול שלך וככה תוכלי להשתפר. השתלבות נעימה

LenTalia

New member
תודה^^

וטוב, מן הסתם שהוא ישמע נשי אם אני עשיתי אותוXD זה היה רק דיבוב ניסיוני, ולמען האמת שהראשון שעשיתי בחיים שלי. תודהD:

Tu Lus

New member
הדיבוב הראשון בחיי שעשיתי היה פינוקיו

ואני מאמינה שהצלחתי להישמע ילד ולא אמממ ילדה? חחח פשוט זרמי עם זה. את תהני

edden7

New member
היי דפנה!

אני עדן בת 16, אני גם די חדשה בעיניין, אני מאחלת לך שתצליחי בתחום, יש לי קצת בעיה, אז אני אצפה בדיבוב שלך אחר כך,אבל אני בטוחה שזה יותר טוב משלי.. טוב בהצלחה!

amityosovich

New member
הי דפנה!

אני עמית, בן 18 ומדבב כבר שלוש שנים. שמעתי את הדיבוב הקצרצר וממ הייתי ממליץ לך בפעם הבאה לנסות לדבב משהו שהוא לא של דיסני. הרבה פעמים כשעושים דיבוב בייתי לסרט של דיסני, זוכרים את הדיבוב המקורי בראש והוא משפיע...וזה די קשה להתעלם ממנו ולעשות משהו אחר... בקיצור הייתי ממליץ על סדרה שאת אוהבת, או סרט שאת לא מכירה את הדיבוב העברי שלו טוב כל כך...וכמובן דמות שיותר תתאים לך. אבל! פוטנציאל קיים לגמרי. מקווה שתשארי בפורומינו הקט D:

foxi943

New member
היי דפנה! :)

היי! קוראים לי עדן ואני בן 15 מהרצליה, גמאני דיי חדש פה :p שמעתי שיר אחר שלך ו... וואו!!! אז לפני שחוטפים אותך, יש מצב את יכולה להקליט שיר בפאנדאב שלי? :p

yotam2233

New member
שלום דפנה!

אני המלך ואני יותם. אני מדבב בערך... 5 שנים ככה... גם אני שר מדי פעם קאברים וכאלה :p אני מהרצליה ואני זקן DD:

yotam2233

New member
לפחות אנייי....

לא כתבתי מכתב קורע לב על עלובי החיים.... XDDD אבל טבעם של חלומות להתגשם!! (מה ציפית לקבל... כסף?!?! תמיכה?!?!?!?!)

Hawkgirl

New member
LOL, היית מת! XDDD

בנתיים, הדברים שאני רשמתי היו הכי לא נוביים מכולכם, אז אל תנסה לנחם ת'צמך יא נוב! XDDD

yotam2233

New member
"אני די לבד במערכה כדי להגשים את החלום שלי!!"

אל חשש רותם! אני.. לא... כולנו!!!!! נעמוד לצידך בכל מכשול ומכאוב! *מבט נחוש*

Hawkgirl

New member
בדיוק! ^___^

אני צריכה לקבל פרס על הניסוח הכל כך בוגר ובעל הדימויים המרגשים האלו!!! ^____^

למעלה