אממ..היי לכולם..

DreamS_HunteR

New member
אממ..היי לכולם..

אני קצת חדש
אני אדם, בן 15 וחצי מאילת. אני מאוד מאוד אוהב צילום, אני אוהב לצלם כל מיני דברים, ארועים וסתם שטויות כשמעמם (כן, אפילו כשאני גר באילת). לאחרונה לא יוצא לי הרבה לצלם כי הגעתי למסקנה שלקנות כל פעם פילים זה די יקר, וגם הפיתוח וכל זה.. אז החלטתי שצריך לקנות מצלמה דיגיטלית, לכן אני רוצה לשאול אותכם - מה דעתכם על המצלמה הזאת - כאן בקישור הזה.? שווה לקנות? אם כן, אז אחלה, אם לא, למה ? ואיזו אתם הייתם ממליצים? היא נראית לי ממש נחמד ולפי מה שכתוב שם ולפי הידע הקטן שלי בדיגיטליות, זה נראה טוב.. אבל אני בטוח שיש מומחים יותר ממני..SOO..מה אתם אומרים?

פלטרון

New member
תשובה ...

1. ברוך הבא לפורום ... 2. הלכתי לקישור .. ו- דע לך שיש מבצע של המצלמה הזו בדיוק ב-1900 ש"ח. ככה ש-2500 פלוס נחשב יקר . אם אתה חבר מועדון - אז 1850 זה בהחלט מחיר טוב . 3. כדי להמלית על מצלמה צריך לדעת מה טווח המחירים שאתה יכול להרשות לעצמך . בגדול - מכיוון שאתה לא מפחד לדבר על 2000 ש"ח ( ואולי יותר ) - אז יש כמה הצעות טובות . 4. בגלל גילך, אני חושב שאתה יותר תהנה מהמצלמה הזו, כן כן- בעיקר בגלל הזום הגדול שלה והמסך הגדול שלה . אז מי אמר שהגודל לא קובע ?! 5. אם אתה רוצה המלצות למשהו יותר איכותי ( מהבחינה שלך כמשתמש תהיה שליטה מוגברת על שלל האופציות, ולא רק לתת למצלמה לעשות את העבודה ) - אז יש כמה הצעות. אם תרצה - אפרט . והכל זאת - אני חושב שבשל גילך ( ותסלח לי על ההכללה ) אתה תהנה יותר עם המצלמה הזו. קח בחשבון מספר דברים : 1. המצלמה לא כל-כך קטנה .. ומכיוון שאתה אוהב להסתובב ולצלם, זה יכול להיות חיסרון לחלק מהאנשים. 2. המצלמה לא באה עם הפריטים ההכרחיים הבאים - א. כרטיס זיכרון ב. נרתיק לשמירה על המצלמה ג. בטריות נטענות + מטען ( מצלמות דיגיטליות, ובפרט זו זוללות בטריות ) הוצאה של עוד כ-400 ש"ח ... לכל הפחות . מקווה שעזרתי תהנה מהצילום

DreamS_HunteR

New member
בסופו של דבר הגיל עובר עם הזמן...

אני רוצה מצלמה טובה שתשמר לי להרבה זמן..שתהיה איכותית וחשוב לי עם זום... אשמח אם תפרט.

Max California

New member
___

תראה , אתה צריך לשאול את עצמך אם אתה מצלם סתם (?) ושמשעמם או שאתה מצלם עם פן אומנותי ועם מסר , אם תחליט שזה יותר כיף לך ומפיג שיעמום תקנה דגיטלית - אם תגיע למסקנה אחרת תמשיך לקנות פילים.

למעלה