אממ.. דיון?
היי כולם, אני נועה, בת 21, סמויה כבר תקופה
אחרי צפייה בפרק 14 אתמול עלו לי הרבה שאלות לגבי הצורה שבה בוחרים בגלי לעסוק בנושאים מסויימים, ואני לא בטוחה שהתשובות הן חיוביות. [אני יודעת שרובכם ראיתם את הפרק טיפה מזמן, אבל תזרמו] אני אקדים ואומר שאני לא חושבת שגלי אמורה להיות סדרה חינוכית. בעיני גלי זה בידור קליל ולא מחייב, אבל מאחר וכל כך הרבה בני נוער ברחבי העולם עוקבים אחרי המסרים שעוברים בסדרה, כנראה שצריך לתת את הדעת גם על הצד הזה, ואפשר לראות שגם העלילה והתסריט מכוון לנושאים בעלי משמעות. הצורה שבה הוצגה ביסקסואליות בסדרה מטרידה אותי. התגובה של קורט כשבליין מספר לו שהוא רוצה להתנסות היא מאוד מציאותית בעיני, כי מסיבה מסויימת דווקא הומואים מתקשים לקבל את העובדה שאפשרי להימשך לשני המינים. אבל כשבליין מנשק את רייצ'ל ומכריז - אני גיי ב100%?! מה זה אמור להביע? זה בעצם להגיד לכל בני הנוער המבולבלים שצופים שפשוט אין דבר כזה ביסקסואליות. זה מגוחך להציג את זה בצורה כזאת, כאילו העובדה שהוא לא נמשך לרייצ'ל כשהוא פיכח מוכיחה שהוא נמשך רק לבנים. ברור לי שדארן הוא כנראה אדם מאוד תיאטרלי וככה גם הדמות של בליין, ושהסדרה מנסה לא לקחת את עצמה יותר מדי ברצינות, אבל פה בדיוק הבעיה. הטיפול בנושא הזה הוא לא עקבי, מצד אחד בליין באמת במצוקה, מה שמכוון לאיזשהו עיסוק רציני ורגיש, ומצד שני זה נחתם ככה. לגבי האלכוהול - עוד מישהו מרגיש שהפרק באמת ובתמים מעודד שתייה? כשישבתי עם חברות בבית לראות את הפרק היינו בפיג'מות וחשבנו שזה יהיה הבילוי לערב חמישי. כשסיימנו לצפות החלטנו לצאת לפאב
אז הם לא ניסו להתחסד ולהגיד שאסור לשתות, אלא רק שכדאי לעשות את זה באחריות, אבל היו כל כך הרבה סצנות כייפיות שקשורות לאלכוהול שמבחינתי התחושה הייתה מאוד ברורה - בא לי לשתות. ושני דברים קטנים -
אני חוששת שככל שהסדרה ממשיכה קליין חומק ממני. יש סיכוי שהם לא יממשו לעולם את הנשיקה שכמעט הייתה בnever been kissed?
עם כל ההפקה המטורפת שעומדת מאחורי הסדרה, למישהו יש הסבר הגיוני למה הקיא היה כל כך לא ריאליסטי? לא סביר שהם יחפפו ככה בטעות. אז.. מה דעתכם?
היי כולם, אני נועה, בת 21, סמויה כבר תקופה