אממ.. דיון?

the freaky girl

New member
אממ.. דיון? ../images/Emo9.gif

היום כשהייתי בעבודה, הבחנתי בספר אחד, של "שמות" ברוסית.. הוא מנתח שמות, לפי מיספרים, כוכבים ועוד כל מיני שטויות.. אז "במקרה" איתרתי שם את השם שלי..
שימו
על מה שרשמו עליי: ...в спутники жизни она выбирает сильного увереногов себэ мужсчину... Анастасия - хорошая хозяйка, преданная и заботливая жена, котоая любит детей и ладит с родственниками мужа... חח.. כשקראתי את זה צחקתי.. D: בכל מקרה - מה אתם חושבים? האם אתם חושבים שאפשר לנתח אישיות ע"פ השם? או אולי תאריך לידה? או אולי לפי הקווים שעל היד? בכלל, מה אתם חושבים על העולם המיסתורי והמיסטי הזה? :) לי האמת, יש קשר רוחני מוזר שאולי אני אפרט עליו בהמשך... יש לי חוש שמיני.. :)) קיצר, כשפעם באלף שנים אני פותחת דיון קצת רציני, פליס פליס פליס תענו את דעתכם..
זה כמובן למי שלא התייאש לקורא עד עכשיו ויש לו רצון טוב לעזור לבחורה מסכנה ממושבה שוממת שנקראת חדרה .. :]

AeroSlash

New member
את יודעת מה אני חושבת על זה...

אני מאמינה בהכל, בקריאת ידיים, שמות, מספרים, אסטרולוגיה וכו וכו.. עובדה, כשקראתי לשני בכף היד בפולין צדקתי כמעט בהכל ובעיקר בעניין הבריאות.. אסטרולוגיה - זה הרבה פעמים נכון אבל אני לא תומכת באלה שנתפסים לעניין כל כך חזק שמתחילים לבנות את החיים לפי ההורוסקופ כי זה אידיוטי, הורסקופ הוא כלי עזר ולא מטרה. קריאת כף היד -
אני חולה על זה.. שמות - לפי התכונות ששייכות למספר של השם שלי ראיתי שחלקן נכונות מאוד אז גם בזה אני מאמינה.. חלומות - מאוווווווד מאמינה, זה כל כך נכון!!! כשאני מפרשת את החלומות שלי לפי הצורות שבהן למדתי לפרש חלומות אני רואה שהכל כל כך מתאים ומסתדר, חלומות זה אחד הדברים ההכי חזקים שיש והכי נכונים שיש (למרות שאני עדיין מנסה לפרש מה משמעות החלום שלך בו את ואני מתחתנות). תאריך לידה - אכן כן, יש אנשים שניתחנו אותם לפי תאריך הלידה, בדקנו את העניין בספרים התואמים ויצא ממש נכון.. אגב, תוספת קטנה לסוף - האסטרולוגיה הכי חזקה וטובה זו האסטרולוגיה מנקודת המבט הנוצרית, קראתי בספרים שנוצרים כתבו ואיך שהם מנתחים את הדברים זה הרבה יותר נכון. כל שורה שקראתי על עצמי והחברות שלי הייתה נכונה. לעומת זאת, מי שמאוד חזק בנומרולוגיה זה דווקא היהדות והניתוחים הנוצריים די נופלים פה.. (אני יודעת שזה נשמע מוזר אבל כל דת מנתחת את הדברים מנקודת הראות שלה ומהאמונה שלה ולכן לכל דת יש היבטים שונים בכל תחום).

AeroSlash

New member
ווי זה יצא ארוך..

וזה אפילו לא רבע מכל מה שאני חושבת על עולם המיסטיקה

l1zard

New member
הממ הממ הממ.. :]

שם חמוד יש לך :] חחחחח.. :] אבל בגדול אני חושבת שניתוח על פי שם, תאריך לידה וכו' אפשרי :] הבעיה היא שהרבה פעמים ישנם "ניתוחים" שקריים... אבל אני כבר מצאתי לא פעם ולא פעמיים ניתוחים שמתאימים לי...... ואני מאמינה במיסטיקה וכל זה.. לדעתי יש עולם נסתר.. :] גמלי יש איזשהו חוש לזהף.. אבל... זה כבר סיפור אחר :] וזיהו :]

Vrock

New member
אנימבין מה את מרגישה בנוגע לעיר שלך

אני, בכל אופן, נוטה שלא להאמין לשטויות האלה. הרי השם שלך נבחר ע"י ההורים שלך-אין בזה שום הגיון שהוא יהיה מה שיעצב את אישיותך. והקווים על היד-אין לזה שום קשר, אצל כל אחד זה שונה, ולא מצאו כלום שמוכיח את זה או אפילו קשור. ותאריך הלידה שלך סה"כ נקבע ע"י הזמן שבו ההורים שלך החליטו...וול....אז אין שום סיבה להאמין בזה. אבל אני כן מאמין בסגולות של אבנים.....

the freaky girl

New member
תיקון טעות..

השם שלי בחרה סבתי המנוחה, הרוחנית והמיסטית..
סיפור ארוך..

AeroSlash

New member
תגובה-

אני, בכל אופן, נוטה שלא להאמין לשטויות האלה. נתחיל מזה שאם אתה לא מאמין בזה, זה עדיין לא אומר שזה שטויות. הרי השם שלך נבחר ע"י ההורים שלך-אין בזה שום הגיון שהוא יהיה מה שיעצב את אישיותך. אני מאמינה שלכל דבר בעולם הזה יש סיבה ואני לא מאמינה בזה סתם. כל מאורע שקרה לי עד עכשיו (וקרו לי הרבה מאורעות שראויים לציון) התקשר בדרך זו או אחרת לדבר כזה או אחר ואפילו שהעניין נראה די מקרי. הנקודה שלי פה, זה להסביר ששום דבר לא קורה סתם ואם דווקא שם מסויים נבחר בשבילך ע"י ההורים שלך יש גם לזה סיבה. והקווים על היד-אין לזה שום קשר, אצל כל אחד זה שונה, ולא מצאו כלום שמוכיח את זה או אפילו קשור. אני אניח שאתה לא מתעניין בנושא ולכן אתה לא יודע על מה אתה מדבר. כי אני אישית קראתי כל מיני דברים על הנושא ויש הוכחות מוצקות ביותר לזה שתורת הקריאה בכף היד גובלת במדעים מדוייקים, כיוון שהיו אנשים שניחשו את העתיד עפ"י היד עד לדיוק גדול מאוד של שנה מדוייקת להתרחשות הדברים וכן הלאה. ותאריך הלידה שלך סה"כ נקבע ע"י הזמן שבו ההורים שלך החליטו... שוב, ראה למעלה את העניין שכל דבר קורה מסיבה כלשהי. אם רוח החרמון של ההורים עלתה דווקא בלילה מסויים יש לזה גם סיבה. אבנים, זה עניין של אנרגיות. אם אתה מאמין בזה חזק זה עוזר לך אבל אם אתה מסתובב עם אבן כי אתה יודע שהיא עושה טוב אבל אתה לא בדיוק מאמין בזה זה לא עוזר בגרוש לדעתי.

Vrock

New member
בסדר...לשמור שפה...

אז זה לא שטויות..אבל לדעתי זה כן שטויות... אני מאמין שדברים קורים או בגלל שאלוהים מחליט או סתם... בגלל זה אני לא מאמין בהורוסקופים ובכאלה...חוצמזה-השם שלי לא קשור לכלום...נראה לי ההורים שלי המציאו אותו מהתחת או משו.... בנוגע לאבנים-אני כן מאמין באבנים וגם בנומרולוגיה....בכפולות של המספר שלושש, בשבע, ובשלוש עשרה. אני גם מאמין בשדים.

m a n k o

New member
שאלה למחשבה....

שנשאלי פעם ע"י בן דוד שלי... אם היית נקרא בשם אחר, עדיין היית אותו בן אדם שאתה היום? יש כאלה שמאמינים שלא ויש כאלה שמאמינים שכן אני חושבת שהבחלט יש מצב שלא היית אותו אדם אם היו מעניקים לך שם שונה. אולי בעקבטת השם שלך דווקא היית מכיר אנשים אחרים ונמצא במקום אחר מאשר אתה עכשיו.. אבל לא יודעת..
עוד לא גיבשתי דעה מוצקה ממש בכל העניין הזה :|

Vrock

New member
הייתי בן אדם אחר...

אבל זה חלק מתאוריית הכאוס...יש יותר מדי משתנים מכדי לחזות איזה בן אדם הייתי...

wildgirl1

New member
נסטינקה

אמממ לדעתי זה לא נכון! אני לא חושבת ששם יכול לשקף משהו, למרות שלפי תאריך לידה ויד אני כן מאמינה... אני חושבת שאסטרולוגיה זה נחמד אבל לא יותר מידי מזה!!! אגב נסטיה אני אוהבת סיפורים על החוש השמיני ספרי בבקשה!!!!

Chevelle

New member
אמ....ככה...

גם לי קוראים אנסטסיה!! אני אישית, נורא אוהבת לקרוא תחזית אסטרולוגית שבוע אחרי שמפרסמים אותה, כי אז אני בודקת אם מה שכתבו נכון או לא! ברוב המקרים זה ממש נכון...דבר נוסף, ההורים שלי,באו ממקום די רחוק מהעיר, ולא היה שם אולטרסאונד, יענו הם לא ידעו אם יש להם בת או בן! (איזה קטעים איתם...הורים...) אז הם קרואו ליצור שבבטן נסטיה, סבתא שלי סיפרה שהיא כל זהמן התפלאה, יענו איך הם יודעים מה יש , בן או בת...(פריקים...) וגם תאריך הלידה שלי מוזר...אני לא מכירה אפחד שנולד ב-26.10.1989! יש מלא ב-26...אבל לא לחודש ה-10.. ושם כן משפיע על האישיות! למשל אנסטסיה זה שם של מישהי (נסיכה לא?) שעשתה הרבה דברים חשובים, יענו, באים להראות שממך מצפים גם כן לדברים חשובים, ושאת מסוגלת לזה! אוף...כמה כתבתי מהזה!!

למעלה