אמממ |השאלות שאני הייתי שואל ../images/Emo179.gif
אני מעתיק מה ששאלתי אותו 1. איך התחלת את הקריירה שלך? - איך הכרת את האנשים שמלווים אותך עכשיו בתור להקה? - למה דווקא בנית לעצמך קריירת סולו במקום להקה? - זה לא פוגע באנשים שמאחוריך בזה שזאת קריירת סולו שלך ואתה "השחקן הראשי" בעצם והם רק מלווים? 2. באיזה גיל התחת לבנות הרכבים כאלה של גיל העשרה? 3. מה אתה חושב על אביב גפן? - מעריך אותו? זה מה שהוא ענה: "הסיפור הוא סבוך. אחרי קריירה בת שנה בבית ספר למשפטים בת"א נסעתי לחו"ל עם חבר קרוב שהשתחרר בדיוק מהצבא, כדי לנסוע לארץ מולדתו - ברזיל, ולארץ מולדתי - ארה"ב. טיול בן שישה חודשים התארך לשנה ואי שם בלוס אנג'לס בזריקות המוחלטת הגיעה אלי השראה/הארה והראש התחיל להתמלא במלודיות. הגיגים ומילים תמיד היו משהו שהייתי משרבט על דפים אקראיים. התחלתי לחבר בין החלקים, מצאתי פסנתר צעצוע וגיששתי את דרכי ככותב שירים. שלחתי את השירים לרמי קליינשטיין איתו ניגנתי (כמתופף) בתיכון ושהיה מבחינתי האסמכתא המוסיקלית העליונה (לבן אדם יש שמיעה אבסולוטית וכישורי פנסתר מדהימים). רמי חיזק אותי לעומת הוריי שאמרו לי בטלפון long distance: Jeremy, you're not frank Sinatra. Come home immediatly! לא דיברתי עם ההורים שלי חודשיים (עם רמי כן) וככה התחלתי לכתוב. המשך הקריירה הוא עוד סיפור מסובך ומסתבך שנפרס בין גיל 24, כשהתחלתי, עד גיל 32, בו יצא הדיסק הראשון שלי (1993). " שאלה 2 -למה דווקא בנית לעצמך קריירת סולו במקום להקה? - זה לא פוגע בחבריך ללהקה שמאחוריך בזה שזאת קריירת סולו שלך ואתה "השחקן הראשי" בעצם והם רק מלווים? "חשוב שתבין שאני ויתרתי על קריירת הסולו כשהייתי מתופף בן 29 בלהקה עם שני בני 19 שקראו לה אז "תערובת אסקוט". גם בלהקות איתן אני עובד היום אני מנסה להגיע למצב שהוא כמה שיותר להקתי (לא סתם הדיסק הראשון נקרא ירמי קפלן והפרחים, וככה קראו לאותה הלהקה במשך לא מעט שנים) אבל למדתי בצורה הקשה שמישהו אחד בסופו של דבר נאלץ לכוון את העניינים ולקחת אחריות על המוסיקה שהוא עצמו עושה ועל כן השם שלי עומד בראש "הסיפור שלי". "