אממ אנשים. כנסו

L i l A L o

New member
אממ אנשים. כנסו

בואו נעשה משחק לעורר קצת את הפורום כי הוא קצת ישן בזמן האחרון אז מה דעתכם על איזהשהו משחק? אמממ אין לי ממש רעיונות אז תציעו משחק ו.... נשחק!
 

snowwight

New member
יאללה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

כל הכבוד על היוזמה
והייתי שמחה לארגן פה משחק אבל כולם פה בשנת חורף או קיץ או איך שלא תקראי לזה ופעם אחרונה שניסיתי לעורר את הפורום ולארגן משחק לא רק שלא התייחסו לזה ברצינות, אלא ממש ממש לא התייחסו לזה בכלל!
אני אומרת בואי ניתן לזה עוד ניסיון וננסה לארגן משחק כזה או אחר, אבל לא נראה לי שכולם רוצים...
אז מה אתם מציעים? איזה משחק?
 
אנחנו צריכים משו מגניב שייכנס ל....

לטאגליינס מהעובדה שיש טאגליין אחד אז צריך להוסיף
אבל אין לי רעיון...........
 

snowwight

New member
חידון זה טוף../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

שרשור תמונות זה לא כיף
בואו נעשה משחק!
אפשר חידון!!! *מתלהבת*
 
קראתי עכשיו ברופא כתבה על מתיו ו..|

היה כתוב שהוא אמר שהוא נהנה לקרוא את מה שכותבים עליו בעיתונים כי זה כל כך לא נכון שזה מצחיק אותו(ממי!!!!) הוא אומר לפני מה שאני קורא אני האבא של התינוק של אליזבת' הרלי ויוצא עם 19 נשים שאני לא מכיר... לא אכפט לי מה יכתבו זה טויות אבל באיזה שהו מקום אני נהנה מזה.. אם לא בחיים אז ברכילויות!! איזה מתוק!!! לטרוף אותו!!!!!
 
למעלה