אממ אנשים יש לי...........

angel457

New member
אממ אנשים יש לי...........

בשורות פסדר.. כאילו היום הייתי בחווה.. ולקחתי את המלצמה אבל הספקתי לצלם רק 2 סוסים (סקוטר וקליאו).... והחלק הרע הוא שבדיוק נגמרה לי הבטרייה.. אל תשאלו אותי איך!!! כי המצלמה חדשה.. וכנראה שחרשתי יותר מדי על המצלמה... אבל עוד חדשות רעות שלדעתי התמונות יהייו יותר מדי כבדות בשביל להכניס אותן לפורום.. הן שוקלות בערך 275kb דורון אולי את תוכלי להקטין אותן??? תודה....

angel457

New member
הסתדרתי!!! כנסו....

אז תמונה ראשונה היא של קליאו... היא ממש יפה!! אבל התמונה צולמה שהיא בתוך האורווה אז לא צילמתי את כל הגוף שלה כי היא ניסתה לצאת החוצה כל הזמן.. פעם אחרת... אז קליאו היא נקבה בת 4-5 בערך.. והיא חזרה לחווה שלנו אחרי פציעה ארוכה...

angel457

New member
וזאת התמונה האחרונה.. והיא של.....

סקוטר הממי... היום רכבתי עליו והיה לי שעור די טוב בלי סרובים.. וקפצתי איתו מסלול של 3 מכשולים של 80-90 והוא קפץ מצויין!!!! חוץ מהקטע שבמכשול אחד שהיה אוקסר.. אז הוא קפץ לי כל פעם שלא הייתי מוכנה וישבתי לו על הפה.. אז זה היה ממש אשמתי!!!!!! אבל הוא ממש רצה לקפוץ הכוללל!!!!

angel457

New member
חחח... סקוטר סוס ממש ממי ו.....

הוא רק בן 3 וחצי!!!!וילדים לא כל כך קופצים איתו גבוה כי קשה להם להסתדר איתו.. הוא ממש חמוד!!!!!!!!!!!!!!!! וקל לקנס אותו והוא ממש קטן...והוא סוס בצפר והוא הגיע אלינו לא זוכרת מתי אבל משהו כמו 3-4 חודשים... ושהוא הגיע אלינו הוא לא ידע מה זה קבלט!!! ועכשיו הוא קופץ כמו מלך!!

angel457

New member
חחחח.. רעיון טוב אני רוצה.....

לרכב עליו ביום שני... או שאני לוקחת סוסה יותר קשה.. שלדעתי היא הכי קשה בחווה שלנו לקפיצות.. קוראים לה לבנה.. ולא רכבתי עליה כבר איזה 3 שנים!! כי היה לי טראומה ממנה.. ובקפיצות היא מתחילה להשתגע ולהתחרפן!!! והיא רצה כמו מטורפת למכשול!!!

חח נארה לי את צריכה את סקוטר

הוא ממש נמשע גדול

angel457

New member
הוא באמת אחלה של סוס.. ואני.....

סתם זילזלתי בו לפני!! חשבתי שהוא סתם סוס חרא..(סליחה סקוטר).. אבל הוא ממש מנסה להגיע גבוה!!! ושמעי לקפוץ איתו 90 ס"מ זה ממש התקדמות בשבילו!! הוא ממש רוצה להתקדם!!!ורואים עליו!!

אז אם תאמצי אותו הוא יוכל לעשות הרב

ה יותר גבוה. כי הוא רק בן 3 וחצי תחשבי איזה תותח הוא יהיה בגיל 5!

angel457

New member
חחח נכון!!! דורון תגידי לאן??????

נעלמת?!!??!?!!?! יצאת לי במפתיע מהאי סי קיו!!! דרך אגב בהצלחה ענקייייתת מחר בתחרות!!!!! אני חולה עליך ילדה!!! את נשמה של ילדה!!!!!! תקרעי את כווווולם מחר!!! ותזכי מקום ראשון עם טאורה!!!! ואם לא ראשון אז אל תעזי לחזור לפורום הזה הבנת?!?! חחחחח סתם!!! בהצלחה...... שי...!!!! גם לך בהצלחה ענקית אני מקווה שתסתדרי עם כפיר כמו שצריך!!! ושהמנייאק הזה לא יעשה לך בעיות מחר!!!!!! בהצלחההה ענקייית!!!! ובהצלחה גם לכל הבננות והבננים האחרים שהולכים להתחרות!!!!

אם את תגידי עוד משו כזה על המלך שלי

אני יהרוגגגגג אותך!!!!
הוא לא חראאאאא!!!!
הוא הסוס הכי ממי שיש!!!!
ואני חולה לו על האףףףףףףף!!!
אוי הוא כזה בובון!!!! לאכול אותו!!

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo99.gif סקוטר! קופץ כמו מלך!

הוא גם קופץ גבוה!!! אני מקווה שיהיה לי מחר שיעור.....

למעלה