אממ אני לא יודע

אממ אני לא יודע

איפה אפשר לשאול את זה אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי כאן או להפנות אותי לפורום המתאים... אני בן 16 וחצי עוד מעט ויש לי כתם לבן בחזה, ליד האוזן ועוד כתם קטן בצוואר.. הכתמים האלה גורמים לשיער שצומח במקומות האלה להיות לבן כמו הכתמים \: הבעיה הזאת ממש מעיקה עלי ומטרידה אותי מדי יום.. הכתמים החלו להופיע בכיתה ה' אחרי שהייתי במימדיון (אם זה משנה)... מה אני יכול לעשות כדי להעלים אותם? טיפול בלייזר? חתיכת העור עד הבשר? אני כבר די נואש בגלל זה :,( תודה מראש למנסים לעזור

freearth10

New member
אני יכולה לעזור לך עם הכתמים שב../images/Emo23.gif

היי א..צ, קנסיולוגיה יכולה לעזור לך עם הכתמים שבלב, שכתמים אלה גורמים. להבין מה גרם להם להופיע ומה אתה מרגיש כאשר אחרים מסתכלים עליך, להוריד את המועקה כך שצמיחת השיער במקומות אלה לא תטריד אותך ולא תחליש אותך עוד. ייתכן,שלאחר שתפטר מכל המתח השלילי הרגשי שבעיה זאת גורמת לך - לא יהיה לגוף עוד צורך להביע אותה בדרך הזאת וגם הכתמים ייעלמו.
מאיה

freearth10

New member
תקשורת עם הגוף במטרה לנטרל

מתחים שליליים שמונעים מאיתנו לבחור מתוך בחירה וגורמים לנו לבחור מתוך חוסר ברירה. במאמרים תוכל למצוא כמה מילים על... קנסיולוגיה ואם עדיין לא יהיה לך ברור מה זה אשמח לענות על כל שאלה. מאיה

הי

לי יש צלקות על הגוף ושומות כמו הפלולה של אהוד ברק שנים סבלתי מהמחשבה עליהם וכמובן מחוסר ביטחון עד שבגיל 30 הכרתי בחור שנעשה חבר שלי שכל הזמן אמר לי שאני מושלמת ומאז שכחתי מקיומן של הצלקות ושאר הדברים הלא מושלמים אצלי. מה שאני ממליצה לך זה לפנות לקופ"ח ולבקש הפניה למחלקה של הרפואה האלטרנטיבית לייעוץ. אני מטופלת אצלהם ומאוד , מאוד מרוצה. בהצלחה.

אמממ

זה לא ממש קשור... נכון שאכפת לי מה אחרים חושבים אבל העניין הוא שזה מפריע לי.. זה לא קשור לביטחון עצמי, כולם יכולים לקפוץ מצידי..

למעלה