אממ איז&#

soapsfan

New member
סטפני נגד ברוק

ראשון:סטפני חונקת את ברוק[אני מניח שזה הקטעים בביג בר שסטפני חונקת אותה,נותנת לה אגרוף ודברים אחרים.כי זה מה שהם מראים מדי שנה.איפה שילה איפה?!}

NarihS

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

עכשיו שוב פעם ההרגשה הזאת של לרצות לרצוח את סטפני!!!!
איך היא מעזה בכלל לגעת בברוקי שלי???

Traped In A Box

New member
ביג בר?

אבל זה לא פרקים ממש ממש ישנים, אז מה, הם יחזרו אחר כך אחורה בזמן? או שלא יראו אותם במלחמות ממש ישנות? (אם כן אז באסה עצום

NarihS

New member
איזה רע! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

וואי עכשיו איך אני שמחה שטיילור מתה! ככה אתם צריכים לסבול כל יום את ברוק!! אז תסבלו! מגיע לכם אם אתם חושבים שברוק זאת שצריכה למות ולא סטפני אם כבר!!!!!!
היא עושה רק צרות!!!!! והיא בנאדם רע ומרושע ואני שונאת אותה כמו לא יודעת מה!!!!!!!!!!!! אז עכשיו, אחרי ההודעה שלך, אני בכלל לא מרחמת עליכם שטיילור המשעממת שלכם מתה, ושאתם צריכים לסבול כל יום את ברוק! הכי טוב! אולי יום אחד תבינו עד כמה מדהימה היא! עלק תמות.... סטפני הכלבה הזאת ממזמן צריכה לעוף מפה כבר..

soapsfan

New member
הנה:נבחרת הזהב-השבוע הבא

ראשון:סטפני חונקת את ברוק שני:סטפני מנסה להפריד בין ת'ורן לברוק שלישי:ברוק מעסה את הרגליים של סטפני רביעי:?אין מידע כרגע חמישי:הפעם, סטפני יורדת על ברכיה ומתחננת בפני ברוק שתעזוב את רידג` אני לא מבין,זה "מיטב" הפרקים שהם מצאו שיעסקו ביריבות בין סטפני לברוק?!

girlontop

New member
זה בכלל לא פרקים ישנים! ../images/Emo31.gif

אני היחידה שיש לה הרגשה שכל הקיץ הזה נתעסק שמה שהיה בשנתיים-שלוש האחרונות? נבחרת הזהב עלק.

Traped In A Box

New member
איכס!!!!

דווקא מהשבוע הזה ציפיתי להכי הרבה וזה מה ששמים?!!!! טיפשים! כל הפרקים שם הם מאותה שנה! והם בקושי ישנים! בטח גם בפרקים של רידג' וקרוליין ישימו את הפרק כשהוא ראה אותה בתור מלאך!!

Traped In A Box

New member
מלחמה!!!

יוו אין לך מושג איזה מלחמת עולם חמישית פתחת הרגע! אני לא שונא את ברוק ואני רוצה שתהיה מאושרת (מאז בטיילור כבר לא איתנו אז הן לא יריבות...) אז אני מבקש לא לתקוף אותי אחרי ההודעה הזאת. אבל אני חייב להודות אני כועס מאוד מאוד על מה שאמרת על טיילור! מי איתי?! ובקשר לחניקה של סטפני את ברוק... אני חושב שזה היה אחד הפרקים היותר מעולים שהיו בסידרה הזאת. ואני שמח שהוא נגמר איך שהוא נגמר בלי אף אחת מתה. אבל סטפני אדירה בפרק הזה, כמו שתגידו ששילה מגעילה כשבעצם היא גאונה. בערך.

Traped In A Box

New member
מלחמה!!!

יוו אין לך מושג איזה מלחמת עולם חמישית פתחת הרגע! אני לא שונא את ברוק ואני רוצה שתהיה מאושרת (מאז בטיילור כבר לא איתנו אז הן לא יריבות...) אז אני מבקש לא לתקוף אותי אחרי ההודעה הזאת. אבל אני חייב להודות אני כועס מאוד מאוד על מה שאמרת על טיילור! מי איתי?! ובקשר לחניקה של סטפני את ברוק... אני חושב שזה היה אחד הפרקים היותר מעולים שהיו בסידרה הזאת. ואני שמח שהוא נגמר איך שהוא נגמר בלי אף אחת מתה. אבל סטפני אדירה בפרק הזה, כמו שתגידו ששילה מגעילה כשבעצם היא גאונה. בערך.

NarihS

New member
אם תשים לב!

אני לא דיברתי עליך!!! שירשרתי את זה ל Mighty Morphin!!!!!! וזכותי להגיד על טיילור מה שאני רוצה! אתם כל שניה יורדים על ברוק, אז לי אסור להגיד שום דבר על טיילור??? מותר! כמו שלכם מותר אז גם לי מותר!, מה, אתה חושב שזה לא מפריע לי כשאתם כל שניה אומרים משהו רע על ברוק?? זה מפריע! אבל סבלתי בשקט עד עכשיו! גם לי מותר לפתוח את הפה! ואצלך יש לפחות מישהו שיתמוך בך! אני פה היחידה שאוהבת את ברוק! אין אף אחד פה שמסכים איתי! וסטפני לא אדירה ולא כלום, היא כלבה והיא צריכה ללכת להציק למישהי אחרת חוץ מברוק המסכנה שלי שסובלת ממנה כבר 16 שנה!

Guy K

New member
את בכלל לא היחידה

גם אני ברוקי מוצהר ועד כמה שזכור לי רוב החבר'ה כאן היו דווקא בצד של ברוק תמיד. בכל אופן תציצו בסקר החדש ונראה את מאזן הכוחות. ורק להזכירכם: סיכמנו שאין שום בעיה להביע כאן כל דיעה שהיא - כל עוד היא נאמרת בנימוס. בואו נשמור על הסטטוס קוו הזה.
אגב - שירן - שרשרתי את התגובה שלי אלייך אבל ההודעה שלי כמובן מתכוונת לכו---לם.

NarihS

New member
סבבה

אבל רק שתדע, שחוץ ממך אין פה אף אחד שאוהב אותה, והם בטח לא בצד שלה, חוץ מלינה 18 אבל היא בקושי פה, וגם אתה בקושי נמצא פה, אז אני נותרתי היחידה פה שאוהבת אותה...

לינה18

New member
אני שמחה שניזכרת בי!../images/Emo13.gif

אני תמיד מוכנה להגן על ברוק. זה שאני נימצאת פה מעט מאוד... ובכן, זה נכון, אבל זה ממש לא באשמתי.

למעלה