אממ אוקי!!!!

sapirush16

New member
אממ אוקי!!!!

הרגע חזרתי מההקלטות של המשחקונים בימי שבת של החודש הקרוב... היה צחוקים... יעל שחר פשוט אדם לא חכם.... ו... סשה לא הביאה את אלוני איתה....=(

קמילההה

New member
איזה משחקונים???

מה היה????

sapirush16

New member
ואני לא יודעת אם לשים ../images/Emo58.gif אבל.

שיהיה... אממ אוקי השבוע זה יהיה ביום שבת השלישיה של: סשה, ג'קי ושירי סשה תזכה ב-1000 קולות וגם ג'קי.... אמממ לספר גם מי הזמר האורח???... השלישיה שאחרי זה היא שירלי שירה ועדי ולצערי שירה חן המזוויעה זכתה ב-1000 קולות וגם אני חושבת שירלי לילו... וגם פה רוצים את הזמר?... והשלישיה של השבוע האחרון היא של אוריאל פאלתיאל, חגית נדרי והאחים צנחני....1000 קולות לצנחני ו1000 קולות לפאלתיאל שאלתיאל... זמר?!

sapirush16

New member
אמממ אוקיי... ../images/Emo58.gif

בשלישייה הראשונה.... זאת רוני והיא עם השיר "הסוד" השלישייה השניה... זה מסיקה ודני דין אחד עם "תני לי אהבה" והאחרונה עם חיילי נקמה ורינת בר ב"אחת מאלף".... צביקה הדר כזה מצחיק...! שימו לב שבמשחקונים של השלוש שבועות הקרובים צביקה לובש חליפה שחורה עם חולצת טריקו תכלת.... ובקהל הוא אותו דבר!!!!

שלומית16

New member
חגית לוקחת כל כך בקלות!!!גם סשה

אבל השלישיה עם שירלילו שירה חן ועדי כהן קשה האמת שאני אוהבת את שירלילו ואת עדי כהן אבל את עדי כהן יותר היא שרה ממש יפה

frikin shin

New member
באולם כוכב נולד...../images/Emo77.gif

ידיד שלי שאבא שלו עובד באיזה בנק או משהו כזה, הלך לכוכב נולד לתוכנית של שבוע הבא והוא אמר לי כמה דברים: 1. המתמודדים שהוא ראה: סשה, ג'קי ושירי. 2. הוא אמר לי שהוא ראה את אלון והוא חיבק את סשה והכל אחרי שהיא עשתה את הסולו שלה... 3. הוא אמר שהאולם ממש ממש קטן... 4. ושאמרו להם לצחוק מהבדיחות (העלובות ביותר, אני חייבת לציין) של צביקה ולמחוא כפיים פה ושם... 5. היה לו ממש כייף, כמובן! וזהו!

למעלה