אממפ... חזרתי :)

אממפ... חזרתי :)

מישהו בכלל התגעגע? <חוץ מרונע שלייי> הייתי בטיול שנתי שהיה ממש ממש קורע... ולפני זה בהופעה היה שווווווווווווווה בטרוף! נגעתי בטום
ונשיקתי אותו... חיחיח ואבי בכלל מותק.. אממפ.. אולי מישהו ראה אותי? הייתי שורה ראשונה מימין.. בידוקקק מתחת לאבי וטום... אממפ.. נמוכה קצת לבשתי שחורים וגרביונים על כל היידים <שחורים> בלע מי שלא בא הפסיד

ראיתי גם ראיתי!

אני הייתי לידך ומאחורייך איזה מעצבנות הייתן רציתי לעלות לבמה או לנסות ולא היצלחתי להגיע אז ניסיתי מצד שני ואז החלטתי שאין מצב אז יצאתי לשורה חמישית בערך חבר של אחרי הרים אותי צילמתי את טיטי עוד כשהייתה עים החולצה הארוכה ואז החלטתי שטוב נהנה מפה ועשיתי קצת פוגו טוב הרבה כי חטפתי פצצה לאף על ההתחלה אז החלטתי שאני עושה פוגו תל אביבי ומרפקים עפו שם אבל כולם הבינו שפוגו זה פוגו היה טוב אגב אני זה זה שהיה עים המיני פרו ה"טיבעי" אם אני יעיז להגדיר את זה ככה ויש לי תתמונות ואחרי זה גם היצטלמנו אנחנו אולי אני יעלה את זה פה בקרוב וקראי למטה טיטי עשתה לי פיס! וזהו זה מסכם הכי אהבתי שבהתחלה ובסוף שמו פינק פלויד ממש הכניס אותי למוזה והרגיע בסוף ההופעה! אגב איזה בעעע היו אלו שאיבדו את המפרט הרסו לי איזה שתי שירים לי הלך צמיד שהיה על אחי ורק בסוף ההופעה טרחתי לחפש ולימצוא אותו בדיוק ששימתי להגיד לאחי שעים המזל שלי אני לא ימצא אותו בחיים! ומצאתי!! חיחיחיחיחי טוב אני עף צריך לחזור לביספר ב4\5 אני פה צרי קשר באייסי אולי!

אממממ.. כנסוו

חזיה זה בעע- בטח שהתגעגנו
*מתחנפת* :)) ולא ראיתך אותך חח ואנרגיית הפאלוס- אתה היית זה עם האפרו??????
ובאמת מי שלא היה הפסיד

איי מעצבנות?! חיחיחיחי

אניי הייתי עם הבלודנה הגבוהה... ונראה לי שהייתי ממש לידך באת עם מישהי לא? חיחי מיני... זה לא היה מיני!!! ממש ממש בהתחלה את הסתרת לי הכל! ואז נדחפנו קדימה.. חיחי נראה לי גם שקיבלת איזה מרפק ממני בטעות... ובפוגו עפה לי נעל... אבל בסוף איכשהו מצאתי אותה זייןןן צילמתם?? אתה חייב לעלות את זה!! כן והפינק פלויד באמת היה חזק... באייסי שלי :161897110 ולילוש איפה את היית בהופעה?

אני הייתי...

ליד הרמקולים! על הבמה.. כדי לראות הכללללל ומהרמקולים האוזניים שלי חטפו הלם קטנטן
או יותר נכוון.. טראומה
ואז יומיים היה לי ציפצופים..
אני בטוחה שאת זה היה לכולם...

../images/Emo122.gif כן הלכו האוזניים

ובכלל כל הגוף שלי היה מצומק ומלא ג´יפה של אנשים
אבל זה היה שווה את הכל
וואי ב"זמן שלך" היה מה זה מרגש... וגם ב"לא קל" פשוט הייתה לי צמרמורת כזאת... טוב כי גם אדם היה איתי אז..
וטיטי היא כזאת מתוקה פשוט מהמהמת! אני חולה על הבגדים שלה... היא פשוט כוסית.. ורזה מאוד..

אז.............../images/Emo26.gif

טיטי (וואט דה פאק?מאיפה הבאתם את זה
) באמת מקל!!! אבל זה יפה
וגם לדעתי הסגנון לבוש שלה פצצתי

טיטי!! מאז ומתמיד!

מאז ומתמיד זה היה אורית טיטי שחף ואהבתי את הקטע של מחפש תשובה "אני עכשיו לבד אני עכשיו לבד אני עכשיו לבד " אדיר כל פעם מחדש ויש עוד כל מיני דברים שהם מכניסים רק להפעות ואת רובם אני זוכר מה לכם עושה את זה??????? שרשרווווו

לא בטוח ש....

זה הייתי אני לא הייתי עים האפרו המגודל שהיה שם {כבוד לאפרו הענק שהוא גידל} אני הייתי היותר קטן כמטק שבעים היינו אני אחי וחבר שלו רק דיברנו שם עים בנות נווו אני הייתי זה שהרים והרימו אותו על הכתפיים וצילם! לקראת הסוף היה הכי צחוקים המאבטח של קידמת הבמה אמר לי להוריד את חבר שלי כשהו בא לצלם אמרתי לו ההוא מצלם וזהוא הו:לא תוריד אני:טוב הוא צמצלם וזהו והוא לא תוריד וכן הלאה עד שהו צילם ואז הורדתי ואמרתי לו אתה רואה! הי צחוקים אני עמדתי לרוב שורה חמישית לערך ממש מול הבמה! 129532370

היה לך מכנס לבן? או משו בהיר?

הייתה לך מצלמה כזאת דיגיטלית(מצלמה שווה)????? יש לי יותר מידי שאלות
תענה לי עליהם
כי אני זוכרת כמה אנשים שהרימו אותם
ותשים את התמונותתתת
ה

לאאאא אבל קרוב!

הייתי עים ג´נס!!!!! כחול!!!!!! קרוב או לא קרוב? לאאאאאא והמצלמה הייתה גורטאה!!!! אבל מה שכן היה עליי ועל אחי ועל חברו תיק מבד צבעוני אותו תיק כל אחד סחב בתורו! והיו את אלה שעזרו לנו בסוף לחפש את בצמיד של חבר של אחי לא מצאנו {sad sad sad}

חיחיח את צודקת הוא היה חמוד...

נראה לי הוא היה מהאתר שלהם או משהו... והוא היה ממש ממש חמוד :) והגעתי למסקנה שהמועדון הזה ממש שאווה.... וזה טוב שהיו קצת אנשימים... יותר מקום

למעלה