אמממ...

Darkenes sky

New member
אמממ...

נו נו נו... לא יפה... הפורום ניהיה כזה שומם.. מה כבר קרה? נגמרו הנושאים?!?!?!?! בואו נמצא נושא לדסקס עליו.. אמממ....אממממממ.... לא יודעת!!! תחשבו אתם! אבל דיי...נמאס לי...זה אמור להיות אחלה פורום! לא כמו הפורומים של הייד פארק שההודעה האחרונה שלהם נכתבה ב- 1.4.2003 יאללה...להתעורר!!! Wake UP!!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif'איזה צחוק...

טוב , אז קחו בשאלה: איך באנו את הפירמידות? בהתחשב בתנאים לא תנאים שהיו אז? בלי מנופים, אבנים כבדות כמו העולם כולו, ולגובה כזה...בכזה דיוק? לא יודעת. אין לי הסבר לדבר הזה. יאללה, בואו ניראה אתכם מנחשים... או יודעים???

Darkenes sky

New member
אממ..

בלה.. אממממ.. רוח ה' הייתה איתם.. אין לי מושג.. אמממ.. סולמות? עזרה אחד לשני? עבודת צוות?

StaffordshirE

New member
חאלס כבר!!!!!!!!!!!

עדיף שהפורום יתייבש למוות מאשר שהוא יהיה מוצף בשאלות הלא קשורות האלה, זה פורום רוחות והעולם הבא!!! איך השאלה שלך קשורה בדיוק?! את השאלה הזאת תשאלי בפורום עב"מים כי בד"כ זאת התשובה היחידה שנותנים לשאלה שלך.

FallenStar

New member
הינה נושא לשיחה..

נכון אים מזמנים רוח בסיאנס אז היא לא אמורה להיות יכולה ליפגוע בנו אז איך בכל זאת יכול ליקרות שרוחות כן יכולות ליפגוע באנשים?

קחו תשובה בהשערה...

אם מזמינים רוחות, לא יודעים מי נמצא שם אז אנחנו מתכוונים לרוח טובה בהזמנה, אבל אין לנו שליטה על מי שנמצא שם "על הדרך" ואז, הרוחות כועסות כי הם "רעות" ונישארות באותו בית ואללה יסטור... בגלל זה צריך נורא להיזהר...

Darkenes sky

New member
<>_<> החוצפה!

מה אתה מתנפל? אפשר לדבר כמו בנאדם ולא כמו בהמה אוסטרלית.. יש שפה וישנן מילים מתאימות לבקשה שכזאת...ורואים שאתה לא השתמשת בהם בצורה הנכונה.. אז תרגע...עצבים זה לא טוב...לא לבריאות ולא לנפש.. זה סתם מעלה ת'לחץ דם.. אנשים עצבניים לא יכולים לייצב את עצמם ובגלל זה הם לוקים כל מיני מחלות לב ועוד דברים לא קשורים.. אז..תחסוך את זה מעצמך...

Darkenes sky

New member
סתם...

השעמום מה אני אגיד לך? סתם יום מסריח.. סליחה אם נשמעתי מגעילה או משהו..אבל זה לא יפה איך שהגבת לה.. קצת עיצבן אותי..

אממממ...

תאמת, יש השערה שמהמיצרים היו עושים סוללות מבוץ עם תערובת לימון מיוחדת, ובשביל שיוכלו להעלות את האבנים הכבדות,היו מרטיבים את הסוללה והיא הייתי הופכת לחלקה

ב א ר ו ש

New member
על איזה שטויות אתם מדברים..

תמצאו נושא יותר מעניין! ומה הקשר פירמידות?!?! משתגעת פה..

סתם חשבתי ...אולי היו רוחות או ...

או עבמים שם, לא יודעת אבל,חשבתי קצת לעומק,, אולי בעצם יותר מידי,,,, מצטערת... לא התכוונתי לעצבן,,,

קניתי את הספר של ד"ר ברג..

רוחות והעולם הבא, שהוא המשך ל"גילגול נשמות" המלצה שווה לקרוא- כל מילה שווה זהב, ויש שם פרק שלם העוסק באיך לעשות סיאנס ולא להינזק מרוחות "רעות".

את הספרים של ברג הרמאי יש לזרוק לפח

ברג הוא נוכל שבשם הקבלה הונה את העולם וצד אנשים תמימים ומספר אמת מעורבבת עם שקר והרבה תמימים טועים ונופלים בפח. http://planet.nana.co.il/kabballa

למעלה