אמממ...

Darkenes sky

New member
אמממ...

עכשיו כשאני נזכרת.. לפני איזה חודשיים... כשהלכתי להתקלח ואז התלבשתי...הרגשתי שמשהו שרט אותי...הרגשתי שריטה עמוקה וחדה..וזה פשוט שרף לי....לא הבנתי מאיפה זה הגיע...הורדתי את החולצה וחיפשתי משהו שיכל לשרוט אותי כך, אם זה מחט, אם זה חרק (אין לנו חרקים בבית...=P) אם זה הכל...אז הלכתי למראה והסתובבתי וראיתי שריטה כזאת גדולה, ממש ארוכה ואדומה בכתף...בצד האחורי של הכתף. כאילו איזה חתול שרט אותי... ועד עכשיו אני לא יודעת ממה זה...

Darkenes sky

New member
עוד משהו....

ומה שכן...זה היה כזה במתיע...זה לא היה לי לפני זה...

באמת?!

גם לי יש עכשיו שריטה כזאת שמסביבה קצת צבעוני חח... כחול סגול כזה... יצא לי גם קצת דם.. וכמו שרותם אומרת...גם לי זה לא היה לפני זה...

sofish7

New member
וואי...

מוזר...גררר =\

ואני עליתי על כולכם...

לא רק שאני מוגן טוטאלית מפני נזקים פיזיים של גורמים מיסטיים מכל סוג שהוא,אני גם שוחחתי עם רוח פנים מול פנים...

Darkenes sky

New member
אממ...

שתף אותי.....אני לא מאמינה עד שאני לא שומעת את הסיפור במלואו.. חוץ מזה...גם אני משוחחת עם רוחות...לא הגעתי למצב של פנים מול פנים..אבל בחלומות כן..ואני גם רואה אותם סביבי...

ReGisTeR

New member
קרו לי דברים דומים

לפני כמה שנים הייתה לי תקופה שכמעט כל בוקר הייתי מתעוררת עם שריטות על הזרועות. לא שריטות ממש עמוקות וגם לא כואבות אבל שריטות שלא היו שם לפני, ללא ספק. לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות ולא התעמקתי בזה ממש. אני מניחה שאולי שרטתי את עצמי בלילה מתוך שינה. אבל ת'אמת שלא היו אז ציפורניים בכלל, הייתי כוססת אותן. דווקא עכשיו יש לי ציפורניים ואין שריטות. אני לא אומרת שאלה היו רוחות, אני מעדיפה לחשוב שלא. אבל מישהי פעם אמרה לי שזה יכול להיות סימן לרוחות? זה נכון?

למעלה