אמממ ....

יערה z

New member
אמממ ....

הי .. מישהו יודע מתי ההופעה הקרובה של ברי ואיפה .. ומאוד יעזור לי קישור .. לראיון עם ברי תודה :)

קודם כל ברוכה הבאה!

אני יואב, מנהל הפורום, שמחים לראות אותך פה בקשר למה ששאלת: הופעות: לא סתם יש לנו לוח אירועים, מופיעים בו כל הפרטים על ההופעות הקרובות והוא מתעדכן באופן שוטף כך שתמיד שווה לבדוק (ההופעות הקרובות-5הופעות בעקבות האלבום החדש). קישור לראיון עם ברי: לא סתם יש לנו קישורים, תעיפי שם מבט ותראי בקטגוריה "ראיונות" הפתעה...ראיונות! אגב זה בשביל עבודה או משהו? כי אם כן נשמח אם תספרי לנו על זה

יערה z

New member
תודה ..:)

אממ לא זה לא לעבודה או משהו אני פשוט נורא נורא נורא אוהבת אותו . וסתם חשבתי שיהיה נחמד לדעת אליו עוד

נצל"ש-אני חדש פה..

נראה לי שבכזה מצב משתמשים בנצל"ש. בכל מקרה אממ אני חדש פה ואני נורא אוהב את ברי סחרוף :) ואממ זהו .. אה וקוראים לי נדב

יערה z

New member
זה אולי ישמע מוזר

אבל מה זה נצל"ש????? דרך אגב .... אני גם חדשה פה . ואני גם נורא נורא נורא אוהבת את ברי . וקוראים לי יערה נעים מאוד .. (חח אני מרגישה . בקבוצת טיפוללל)

נצלש=ניצול שרשור

אני אישית נגד התופעה, אולי רק בשרשורי אוף-טופיק שלא מדברים על נושא הפורום.

חחחחחחחחחחחח ברוך הבא!

ואגב שניכם מוזמנים לספר לנו על עצמכם: איך התחלתם לשמוע את ברי? מהם השירים האהובים עליכם מהו האלבום האהוב עליכם ואם יש, אז שיר שהשפיע

יערה z

New member
:)

טוב אז התחלתי לשמוע ברי בעקבות אחותי שהתחילה בעקבות אחי .. חחח קשה לבחור שיר מסויים כי כולם כל כך יפים .. אבל אם יש שיר שאני ממש אוהבת זה "חבל שאת לא " שיר מדהים . בעיקר הלחן ויש גם את "שתי פנים " ואת" החיים שממול " אממ ודרך אגב . הנצלש.. .. זה ישמע עכשיו מאוד מפגר אבל זה קצת סינית בשבילי כי אין לי מושג מה זה שרשור. ולמה יש ניצולים משרשורים ...

אממ לא יודע מה הנושא

אממ תמיד שמעתי בבית מאחותי ברי ותמיד אהבתי אבל לא כל כך הכרתי. עד שיום אחד החלטתי לקחת לה איזה דיסק שלו ולשמוע יותר לעומק ..זה היה חם על הירח וזה אחלה דיסק ואז לקחתי לה (חח היא מרשה לי זה לא שאני גוזל
) את האחר וזה גם דיסק מצוין..שמעתי עוד כל מיני שירים.. אני מניח שאני לא מכיר אותו טוב כמוכם אבל אני מקווה שבסופו של דבר אני אכיר..
ואלבום אהוב אני באמת לא יודע אני לא שמעתי את כולם לצערי.. שיר שהשפיע אני גם לא יודע גם אבל מאוד מאוד אוהב את השומר של הגן.

למעלה