אמממ

orrrrrrrrr

New member
אמממ

שלום חדש פה, וגם חדש "בתחום". אתמול ראיתי בפעם הראשונה את הסדרה- ומאוד התלהבתי.... וסביר להניח שאני אמשיך לצפות בה. מה שזה קצת מוזר לי לצפות במייקל צ'יקלס, אני תמיד נזכר בדמות "הטובה" שלו בסדרה "איש משטרה"- חחח -כרגע זאת העונה ה-2? בכול מקרה תוכלו להסביר לי בקצרה מה התרחש בעונות הראשונות? תודה רבה.

just me2

New member
ברוך הבא

כרגע זאת העונה השלישית. תקצירים לעונה השניה נראה לי שעשו פה איפשהוא.. תחפש.. בכל אופן בפרק הראשון של העונה הראשונה רואים את ויק מתחבר עם שוטר חדש שאסוודה(הפקד הלטיני) שם לו כדי שיבדוק את ויק וילשין עליו, ויק מגלה את זה דרך חבר טוב שלו, שהוא במקרה סגן הצ'יף אם אני לא טועה, בשם גילרוי. (גילרוי דרך אגב גם הכניס את ויק לתפקיד בתור טובה) בכל מקרה כשויק גילה את זה הוא ירה בשוטר החדש, אף אחד לא יודע על זה חוץ מהסטרייק טים(ויק, שיין, לם ורוני).. במשך העונה הם עוצרים כלמיני פושעים בעזרת איומים, סחיטות ומכות.. בסוף העונה מסתבר שגילרוי הוריד את מספר הניידות שמסיירות בשטחים מסוימים וחברה שלו קנתה שם בנדל"ן. אחרי זה הוא העלה את מספר הניידות שם כדי שהערך של הבתים יעלה וכך הם ירוויחו כסף.. ויק עלה על זה ובסוף הכניס אותו לכלא. גילרוי בא אל ויק כדי לצותת אותו בתור עסקה עם התובע המחוזי, וויק הצליח להבריח אותו לברזיל.. זה בערך הדברים החשובים של העונה הראשונה.. יכול להיות ששכחתי כמה דברים וגם את אישתו של ויק לא הוספתי אבל לא משנה.. תחפש את התקצירים של העונה השניה.

למעלה