אתה יודע אדם.....
רק במקרה לפני 3 שבועות דיברתי עם Pete Trewavas, והוא הסביר לי ארוכות כמה בהופעות הוא לא מנסה לנגן כמו באלבומים אלא רק מה שבא לו באותו הרגע באופן ספונטאני. ושעה לאחר מכן בהופעה הבן אדם ניגן כמעט בול כמו באלבומים, ואני בטוח שהאדם הצנוע הזה לא ניסה לעשות רושם הוא פשוט לא מודע לכך שהליינים נטועים לו עמוק בנשמה. ואת זה אני רוצה להאיר בקשר להערתך יצא לי לדבר איתם שעות, הרבה אומנים מדברים ולרוב שטויות, המוזיקה שלהם מדברת וזה מה שחשוב!!!! אגב מרבית המוזיקאים בדרך כלל יוצאים נגד התוויות על המוזיקה שלהם, גם רוני סטולט מהפלאוור טוען כל הזמן שהוא לא עושה פרוג אלא מוזיקה ותו לא. אז נכון שאורי ברייטמן מסכים איתו אבל תכלס מה שהוא עושה יוצא בסוף פרוג לדעתי ולדעת רב מאזיני הפרוג בעולם ורובם של מבקרי המוזיקה בעולם. כמו שרוב רובם של מבקרי המוזיקה בעולם טוענים בקול רם שפינק פלויד הם לא פרוג אלא אחת מהלהקות שמהוות את הפריצה של הפרוג יחד עם כל שאר הלהקות המייסדות ציטוט : "Prog-rock became a commercial force in the early '70s, with Emerson, Lake & Palmer, Yes, Jethro Tull, Genesis, and Pink Floyd leading the way " אז לא צריך תואר שלישי במוסיקולוגיה...צריך רק הגדרה נכונה של הפרוג. ובדרך אגב "חוץ מהעובדה שאני 40 שנה בפרוג" - בהחלט עושה כבוד, אני אומנם רק 28 שנה...ואני מקווה לחיות לפחות עוד 12 שנה ולהשוות. חחח.