אמממ..

Goggle Girl

New member
תני לי לספר לך על היוצרות של סאקורה

סאקורה היא מבית היוצר של קבוצה שמונה ארבע נשים מטורפות שכותבות יחד מנגה. לקבוצה קוראים CLAMP. בין הדברים שCLAMP ידועות בהן נמצאות גם מערכות יחסים לא קונבנציולניות וביניהן יחסים חד מיניים (לרוב אלה יחסים חד מיניים, למרות שיש גם כמו ריקה והמורה שלהם) לכן לא לזלזל בכך שלי הוא הומו, תודה. וחוץ מזה הוא לא באמת הומו, זה הכל בגלל האנרגיות שיואה משדר שגם גרמו לסאקורה את אותה תגובה. זאת אכן הייתה אהבה, פשוט לא אמיתית

Ophel McNeil

New member
../images/Emo28.gif

בלי מסרים שליליים?... רמות הילדים בני תשע שם שמאוהבים בבני מינם היא מעט חולנית... X: עכשיו, הומוסקסואליות זה דבר אחד. הומוסקסואליות בגיל תשע זה כבר באמת סטייה של קלאמפ. וחוץ מזה גם הפדופיליה רצה די חופשי בסדרה, כשאני חושבת שהזוג שהכי לוקח את זה אלו יוקיטו וסיאורן, שעונים על כל ההגדרות ל"מסרים שליליים" עד כה (פדופילה + הומוסקסואליות בקרב בני תשע). אני לא בטוחה מה עבר על מי שהסכים לשדר את הסדרה בארץ... @@

Goggle Girl

New member
עכשיו כולנו יודעים

למה באמריקה הסדרה צונזרה לבלי היכר ^_^

Magma99

New member
../images/Emo32.gif אם כבר מדברים

על דברים חולניים
ל-X בתמונה מצטערת על ה-
אבל האם יש עוד מישהו שמוצא את הציור הזה קצת אממ מטריד? בלי להיכנס בכלל להבדל הגילאים האסטרונומי בינהם יוזוריה/קוסאנאגי -->

rocket

New member
את בטוחה שהם באותו פריים בכלל ^^ ?

זה נראה כאילו היא התכווצה או משהו כזה

star_female

New member
o.o מאיפה זה?

ווליום... או שבעצם אל תגידי לי >.> רק תגידי אם זה מווליום 14 או 15 או לא :X ואני חייבת להסכים שהם אחד מהזוגות היותר מטרידים של קלאמפ שאני מכירה, למרות שהם הכי נורמליים יחסית בסדרה הזאת...

S.Riddle

New member
נורמליים...?

ליוזוריהה יש חבר אחד בלבד שהוא כלב דמיוני וקוסאנגי מדבר לציפורים ושומע את זעקות העצים. הו כן, מאוד נורמליים. וזה עוד בלי להזכיר שהוא בערך בן 40 והיא בת 14. o-o

star_female

New member
יחסית לשאר הדמויות...

והתכוונתי בנפרד, לא בתור זוג. את לא רוצה שאני אתחיל לפרט מה לא נורמלי בכל דמות, נכון? (אין לי כוח האמת, זה נורא ארוך
) בואי נסכים ש*יחסית* הם הכי... פחות... לא נורמליים. אין אף דמות נורמלית לגמרי בסדרה הזאת. >.>

Magma99

New member
אאוקי דיי בסדר

כלומר עדיין לא התגלו אצלו נטיות רצחניות, פדופיליות, מזוכיסטיות, או אובדניות . אז אני חושבת שהוא בצד של הנורמליים (לבד).

S.Riddle

New member
../images/Emo45.gif היא קלעה למטרה ../images/Emo3.gif

סייצ'ירו-סאן הוא באמת הדמות היחידה שם שנורמלית לחלוטין. ^_^ אוף, כל כך רציתי שהוא יהיה עם קארן... אבל הוא נשוי עם ילדה :X נו, הוא יוצא דופן בסדרה הזאת. חוץ ממנו... הממ... הייתי אומרת שקייצ'י הכי נורמלי, אבל אני די בטוחה שאיבחנו אצלו היפראקטיביות כבר מילדות

Goggle Girl

New member
אוי אני חולה על הזוג הזה *_*

שני האנשים היחידים שאשכרה קיבלו סוף טוב בסדרה ;; כאילו, השאר או ישארו עם צלקות עמוקות מדי או... שהם מתים >.>

S.Riddle

New member
הממממ.... כיח.

שונאת את הזוג הזה. שונאת את שניהם. שונאת את כל הדמויות באקס, למעשה. *לקחה קשה את המעבר בין טוקיו באבילון לאקס* חוץ מסיישירו וסובארו, כמובן. הם נפלאים. גם פומה מגניב.

Magma99

New member
../images/Emo32.gif

אני שונאת רק את קוטורי ויוזוריה (מה שונאת... מתעבת את הילדה המפגרת עם הכלב המעצבן). אבל רוב הדמויות מדהימות סובארו, סיישירו, הוקטו, קאמוי, קאקיו, פומה, נאטאקו, סאטסקי *_* היחידים שלא אכפת לי מהם הם קוסאנאגי, אראשי וסוראטה מבחינתי אפשר להעיף אותם מהסדרה. גם קארן, הינוטו ויוטו דיי חמודים ^_^

S.Riddle

New member
המ. המהמ.

טוב... אני לא ממש _שונאת_ אותם... רק די בזעם על העובדה שהן קיימות. זה הכל ^_^ הממ... הוקוטו שולתת. היא דמות פשוט מדהימה, אבל היא כבר שייכת לטוקי באבילון. כמה גיחות קצרצרות באקס זה כלום... קאמוי אידיוט. סוראטה חביב אם כי אידיוט מוחלט. קאקיו חמוד. פומה שקסי. נאטאקו חביב במיוחד לקראת מאנגה 18. סאטסוקי... יצאנית. אין לי מילה אחרת בשבילה. יוטו *_* קארן מגניבה, כן ^^ אבל אין, אף אחד מהדמויות האלה (חוץ מהוקוטו-צ'אן) לא מתקרבת אפילו לסובארו וסיי-צ'אן... *sigh*

למעלה