אמממ

Crazy Girl2000

New member
אמממ

מה 3 השירים של GC שאתם הכי אוהבים? ומה 3 השירים שהכי פחות? אני הכי אוהבת את Emotionless Movin on ו Young&hopeless והכי פחות אוהבת את Footlose Change וDreamer

N 1 F 8 R 2

New member
אמממ

אוהבת: east coast anthem waldorf worldwide hold on לא אוהבת: the motivation.... complicated say anything

EleVaTioN

New member
אמ אמ אמ אמ ../images/Emo129.gif

הממ חייב 3?!
מהאהובים ביותר the young and the hopeless change the click מהפחות אהובים footlose screamer [אבל בגירסה הישנה לא המחודשת] superman can't walk

nobody175

New member
שאלה קשה

חחחח הכי אוהבת Little things The motivation proclamation Bloody Valentine אוהבת אבל פחות (אין שיר שלהם שאני לא אוהבת) walk by seasons thank you mom ועכשיו בנימה קצת לא קשורה נניח שיש לכם מתכונת ביום שישי הבא עלינו לטובה(או שלא) ואתם לא ממש מצליחים להתכונן מה אתם עושים?

EleVaTioN

New member
הממ יום שישי הבא?!../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

במה יש מתכונת? ואת לא חייבת ללמוד מעכשיו יש לך שבוע שלם לא יכול להיות שבמשך כל השבוע לא תוכלי לשבת אפילו שניה אחת ללמוד

nobody175

New member
חחח

המתכונת בהיסטוריה... לא יודעת יש לי בעיה לשבת וללמוד, לא מסוגלת.... אני יכולה לעשות כל דבר רק לא זה...... אני חושבת שנתנו לזה גם שם... חחחח עצלנות! קקי חחח חשבתי שאנשים מאלתרים רעיונות ומכריחים את עצמם ללמוד איכשהו אולי דואגים שיאיימו עליהם עם חומצה או שפשוט מכריחים אותם להקשיב לבריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון אתם יודעים הכל יכול להיות....

EleVaTioN

New member
רועעעעעעעע../images/Emo129.gif

איזה כיתה את? המממממממ ואין ברירה
פשוט תושיבי תעצמך ותתחילי ללמוד או שתלמדי עם חברה...

nobody175

New member
למה רוע???

תראי איזה חמודה אני.... חחחחח סתם!!! אמממ אני בכיתה י'. ואת?

סתם שאלה בקשר לבלודי ולנטיין...

מכיוון שכתבת אותו ברשימה של השירים שאת אוהבת... את יכולה להסביר לי אותו? P: קראתי את הליריקס ואני לא מבינה מה הולך שם. לא בגלל שהמילים מסובכות אלא בגלל שאני פשוט לא מבינה. P: את כל שאר השירים שלהם הבנתי אבל השיר הזה מישום מה לא. לפי מה שהבנתי הוא התאבד חברתו מתאבלת עליו והוא אומר לה שהוא יחזור והכל יהיה בסדר ושכל מה שהוא צריך לעשות זה לשטוף את הידיים המדממות שלו. זה לא נשמע הגיוני. אם תוכלי להסביר לי זה יהיה נחמד. בכל מקרה תודה. :)

nobody175

New member
אמממממ תשמעי

גם אני לא סגורה על עצמי מה שאני יודעת שהשיר נכתב בהשראת סיפור של אדגר אלן פו שקוראים לו Tell tale heart או משו כזה

nobody175

New member
אבל באופן כללי

הוא כנראה מאוהב בה, והיה אתה בקשר או וואטאבר ועכשיו יש לה חבר חדש אז הוא החליט להרוג אותו כמה רומנטי:) ואז בעצם היא מגלה את גופת החבר שלה והוא מוריד את המסיכה ומראה לה שזה הוא ושר לה יאללה תתאבלי על הבייב שלך (ז"ל) אני הולך לשטוף ידיים כשאני אחזור הולכים לעשות חיים!

EleVaTioN

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

Pretty Devil

New member
שלי..

הכי הכי young and hopless Motivation Proclimation the day that i die הכי פחות i heard you complicated i want candy =)

KaUrO DoNo

New member
אוף שאלה קשה =/

3 שאני יותר אוהבת:
Waldorf Worldwide
riot girl
hold on 3 שאני פחות אוהבת...אבל עדיין אוהבת!:
Walk By
bloody valentine
Superman Can't Walk זייהו

Young N Hopless

New member
אממממ

וואי כמה זמן לא כתבתי בפורום! 3 שאני לאב מור: east coast anthem seosens thanke you mom פחות: superman cant walk story of my old man change

למעלה