אמממ....

jez23

New member
לא אין לי. אפשר גם?

מהם השירים הכלולים בדיפ 6- תזכיר לי? איך יש לך את זה- MP3? דיסק צרוב או מה? יעל

prophet1

New member
ברגע שזה יגיע אליי

אני יצרוב ויתן לך עותק רוצה ? דיסק מקורייייייייי קניתי באי ביי ב 7:00 דולר
שניה אני אתן לך את הרשמיה מה שמגניב גם זה שיש גם 6 תמונות כאילו כל להקה יש לה תמונה זה קול מאפאנקשן כזה עם איפור (אנדי הבסיסט!) וסאונדגארדן מזה ילדים אין אפילו לקים זקן וכריס ממש פיצי חח אני לא בטוח עוד כמה זמן זה יגיע אליי כי כרגע זה אצל סבתא שלי באמריקה ומתי שהם או מישו מהשפחה שם יבואו אז יהיה לי את זה השירים הם : 1. 10,000 Things - Green River 2. Scared - Melvins 3. Blessing The Operation - Melvins 4. With Yo' Heart (Not Yo' Hands) - Malfunkshun 5. Throb - Skin Yard 6. Heretic - Soundgarden 7. Tears To Forget - Soundgarden 8. Stars-N-You - Malfunkshun 9. Grinding Process - Melvins 10. She Waits - Melvins 11. Birds, The - Skin Yard 12. All Your Lies - Soundgarden 13. Your Own Best Friend - Green River 14. They - U-Men והנה הקישור למכירה הכי זולה שם 10 דולר כרגע אין מתחרים בכלל תמיד טוב לבדוק כל כמה ימים מציעים את זה ותמיד אפשר לנסוע לאמריקה ולקנות את זה כי זה ממש לא נדיר שם כמו שכולם חושבים זה שזה נדיר פה לא אומר כלום בכל מקרה בהצלחה.

prophet1

New member
אויש הקישור לא עבד

טוב הנה ככה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2594000902&category=2252

prophet1

New member
והנה הקישור לעוד מכירה והוא מפרסם

שם תתמונות של סאונדגארדן מאלפאנקשן וגרין ריבר חח זה צחוקים http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2593753198&category=43657 יו אני לא יכול לחכות שזה יבואאאאאא

jez23

New member
יפה. ../images/Emo13.gif

אחלה פרופט. נשמע מעולה. אולי אני אקנה... לא נראה לי בקרוב בכל מקרה. מכירה הרבה מהשירים שם... יש לי את הדיסק של Malfunkshun משם השם שלי jez (שיר מספר 4) אני אשמח לקבל עותק- אם אתה רוצה אז בעד עותק של האלבום של מאלפנקשן שהוא אחלה אם את רוצה אז אפשר בעד משהו אחר השיר heretic של סאונדגרדן הוא אחלה ונמצא גם בפסקול של "רדיו חזק" שזה אחלה סרט גם... ויש לי גם הקלטות מוקדמות של Mother Love Bone ושל Green River וכל הדמואים demos של פרל ג'אם וקודמותיה... אז אם אתה מעוניין תגיד לי. [email protected] יאללה.. מקווה שתקבל את המשלוח מהר. בי

prophet1

New member
חחח אני עכשיו קונה את מאלפאנקשן

שמעתי 30 שניות מכל שיר שם מזה אהבתי הגיטריסט מעולההההה אני קונה גם את כל האלבומים של גרין ריבר כולל 8 שירי דמו ביחד עם 7 שירי דמו של סטון לבד ואני גם קונה עוד איזה איפי עם שיר של מאלפאנקשן בתוכו וגם את U-MEN כל ההקלטות שלהם זה נראה לי 18 שירים משו כזה כולל השיר שיש להם בדיפ סיקס בכל מקרה המאלפאנקשן לא יעזור לי אז :) אבל אני בכל ישמח לתת לך עותק אם תרצי אני יודיע לך שזה יגיע. ביי

George W Bush

New member
סליחה על הבורות אבל

מה זה דיפ סיקס? הבנתי שזה איזהשהו אוסף מוקדם של הלהקות שיש בו תמונות שלהם... מישהו רוצה להסביר עוד? פליז?

prophet1

New member
או קיי ככה...

זה האוסף של ששת הלהקות הראשונות של סיאטל שמיכוון שלא ממש היה להם כסף החליטו להשקיע בהם כסף והוציאו אלבום משותף בין השאר יש שם גם תמונות של כל הלהקות האלבום יצא בשנת 84 בעל 14 שירים אם אני לא טועה זה גם ההקלטה הראשונה שכל אחת מהלהקות האלה עשתה אולי רק לא גרין ריבר אממ בדקתי עם זה הקלטות היחידות של הלהקות וזה לא טוב אם אתה רוצה מידע מפורט על הלהקות אז תבקש.... פשוט אם זה לא מענין אותך אין לי סיבה לכתוב פה מגילה חחחחח

למעלה