אמממ.... עכשיו אני פה לאיזה רבע שעה.... יש זמינים בשטח?
T tali tal הקרימינלית New member 20/9/03 #2 אההה... ועוד משו... אני לא 'דע אם אני אהיה פה בזמן הקרוב אז שתהיה לכולכם שנה נהיידרת, מוצלחת ואופנועית משו... והכי חשוב, תשמרו על האגו!!!
אההה... ועוד משו... אני לא 'דע אם אני אהיה פה בזמן הקרוב אז שתהיה לכולכם שנה נהיידרת, מוצלחת ואופנועית משו... והכי חשוב, תשמרו על האגו!!!
T tygger New member 20/9/03 #4 אגו? חטיף לא רע. מיצרים אותו עדיין? תגיד לי, מתי אתה כבר קם??? אני פה משוטט בבית מ6 בבוקר...
T tygger New member 20/9/03 #6 איזה לקפוץ, יש ארוחת בוקר. אחותי מגיעה לפה עם בעלה והם כנראה גם נוסעים דרומה...
M MAX D New member 20/9/03 #7 מה יש להם לעשות שם? ../images/Emo12.gif הכול מוכן חוץ מאוכל... נראה מה יהיה.
T tygger New member 20/9/03 #8 מה זאת אומרת חוץ מאוכל??? אתה יודע כמה רעבים נעשים שם? בכל אופן, הם באים לצפות במירוץ.
M MAX D New member 20/9/03 #9 יופי- שיכינו לך אוכל אני מביא חטיפים... המצלמות מוכנות, הסרטים במצלמות, הדיסקים ריקים... גאאאאאאזזזזזזזזזייייייםםםםםםםםם!!!!!!!!!
יופי- שיכינו לך אוכל אני מביא חטיפים... המצלמות מוכנות, הסרטים במצלמות, הדיסקים ריקים... גאאאאאאזזזזזזזזזייייייםםםםםםםםם!!!!!!!!!