חחח..... תגיד טל... איך שאאאלום מריח אחרי שאם מכבסים אותו עם ה"בדין"??
V Vtach New member 2/8/03 #50 חחח......./images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תגיד טל... איך שאאאלום מריח אחרי שאם מכבסים אותו עם ה"בדין"??
חחח......./images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תגיד טל... איך שאאאלום מריח אחרי שאם מכבסים אותו עם ה"בדין"??
S Sickman New member 1/8/03 #25 תחדש ילד ../images/Emo3.gif אתה תהנה מכל שניה.... אממ אני אומר שנציע לתפוז לפתוח פורום ארטיסט מייפל... זה בטוח יהיה יותר פופולרי מפורום קיצורי קיבה
תחדש ילד ../images/Emo3.gif אתה תהנה מכל שניה.... אממ אני אומר שנציע לתפוז לפתוח פורום ארטיסט מייפל... זה בטוח יהיה יותר פופולרי מפורום קיצורי קיבה
G GUIDANCE New member 1/8/03 #31 תתחדש ילדון... כדאי שזה יתן לך עכשיו מוטיבציה להתאמן הרבה! אני אישית לא מבין את הניגה... אבל שיהיה...
תתחדש ילדון... כדאי שזה יתן לך עכשיו מוטיבציה להתאמן הרבה! אני אישית לא מבין את הניגה... אבל שיהיה...
M Mother Man New member 1/8/03 #44 הסנר של הפרמייר נשאר בחנות עוד כשיותם הביא ת'סט ממרום, הוא העדיף ת'רוקסטאר שלו.
S Sickman New member 2/8/03 #46 המשלוח מגיע.. היום שני.. ומגיעים כל הצבעים ככה שיהיו לך אופציות.. ומגיעות גם שתי די דאבליו אם בא לך
V VADER New member 2/8/03 #45 תחדש מן! תחרוש עליה ותהנה אני מזיל ריר רק מלראות את הצבע שלה מעניין איך זה עם הסאונד...סופני.
M madrigal New member 2/8/03 #53 תתחדש טל!!!! (ד'ש מלונדון../images/Emo98.gif) אני אדבר איתך כשאני אחזור