אני עובד שם... בעיקר במחסן... אז פשוט ברגע שהמשלוח יגיע אני אגיד לך.. תן איי סי קיו או משו...
S Sickman New member 2/8/03 #62 אני עובד שם... בעיקר במחסן... אז פשוט ברגע שהמשלוח יגיע אני אגיד לך.. תן איי סי קיו או משו...
V Vtach New member 3/8/03 #63 מה באמת??? מגנייייב!!! רגע.. זה אומר שאתה מקבל הנחות?? .. בא לך לסדר גם לי משהו?? סתם סתם.. איי סי- 75408070
מה באמת??? מגנייייב!!! רגע.. זה אומר שאתה מקבל הנחות?? .. בא לך לסדר גם לי משהו?? סתם סתם.. איי סי- 75408070
L lion o New member 1/8/03 #12 תחדש, חושי העכביש שלי אומרים לי שאנאבל של יותם כבר לא כ"כ יותם.......... טוב טל תהנה מהמערכת
R REAL boy New member 1/8/03 #22 מממממננניייאאאאקקקקק תתחדשששששששששש!!!! סעמק הלוואי עליי כזה דבר.. כמה עלה כול זה!? אהה ואם אני לא טועה לעוד כמה אנשים פה יש כזאת מערכת באותו צבע גם לא??
מממממננניייאאאאקקקקק תתחדשששששששששש!!!! סעמק הלוואי עליי כזה דבר.. כמה עלה כול זה!? אהה ואם אני לא טועה לעוד כמה אנשים פה יש כזאת מערכת באותו צבע גם לא??
D DevilMan New member 1/8/03 #24 קטלני ביותר../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif תגיד,הקלקר הזה שיש לך על הקירות,עוזר משהו בלאטום את החדר קצת? ואיך הדבקת אותו לקיר?
קטלני ביותר../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif תגיד,הקלקר הזה שיש לך על הקירות,עוזר משהו בלאטום את החדר קצת? ואיך הדבקת אותו לקיר?
I itaysk New member 1/8/03 #30 "שינוי" הא... ../images/Emo122.gif חח לא נורא בכל זאת מגיע לך מזל טוב!!!