אמממ איפה שניקו?????????????????????????????????????????????????????
N nasty - בועטת בנורמות New member 3/2/01 #1 אמממ איפה שניקו?????????????????????????????????????????????????????
S shanikoo New member 3/2/01 #2 אהובתי!!! אם את כל כך מתגעגעת,את יכולה להתקשר,את יודעת... וגם אני התגעגעתי(אני מרשה לעצמי לפרש את השאלה הזאת שלך בתור געגועים...) שבוע טוב (מתה עלייך!!!) שניקו
אהובתי!!! אם את כל כך מתגעגעת,את יכולה להתקשר,את יודעת... וגם אני התגעגעתי(אני מרשה לעצמי לפרש את השאלה הזאת שלך בתור געגועים...) שבוע טוב (מתה עלייך!!!) שניקו
N nasty - בועטת בנורמות New member 3/2/01 #3 נאבד לי המספר חחח מה שאומר... מורני?? את באה לסדר לי את החדר גם??
N nasty - בועטת בנורמות New member 3/2/01 #5 תרוצים??? באמת שלא! נאבד לי חוץ מזה אני לא יכולה יותר להתקשר חחחח את יודעת כשאת מדברת אז בסוף כל חודש בא לך דף כזה עם מספר ארוךךך שאת צריכה לשלם??? לא ידעתי! בעסה!
תרוצים??? באמת שלא! נאבד לי חוץ מזה אני לא יכולה יותר להתקשר חחחח את יודעת כשאת מדברת אז בסוף כל חודש בא לך דף כזה עם מספר ארוךךך שאת צריכה לשלם??? לא ידעתי! בעסה!
S shanikoo New member 3/2/01 #6 חחח זה מה שקרה לי עם האינטרנט... מה שמסביר את ההעלמות הקטנה שלי השבוע. אז בהזדמנות אני אתקשר,אם יש לי עדיין את המספר באמת(תזכירי לי לחפש...) מתה עלייך!!!
חחח זה מה שקרה לי עם האינטרנט... מה שמסביר את ההעלמות הקטנה שלי השבוע. אז בהזדמנות אני אתקשר,אם יש לי עדיין את המספר באמת(תזכירי לי לחפש...) מתה עלייך!!!