אמממ..

אמממ..

רציתי להגיד ש.... אני "עוזבת" ת'פורום.. כלומר.. מחר אני טסה לישראל... אז עד שיתקינו לי ת'אינטרנט זה יקח שבוע משהו כזה... אני יבוא לבקר
אז שיהיה לכולכם בהצלחה בהכלללל
חולה עליכם ותעשו אהבה ולא מלחמה
לילה טוב ויום טוב
סלאמאת
...

nobodys girl

New member
הי ילדונת

שתהיה לך טיסה נעימה ואנחנו נחכה לך פה ושתדעי שאנחנו מכירים אנשים שמכירים אנשים שמכירים אנשים ואם לא תחזרי אנחנו נמצא אותך ונכעס מאוד :)

../images/Emo41.gifלכל מי שרוצה להתעדכן:

אני כבר לא אוהבת את סתיו
הוא סתם מעצבן וחושב את עצמו בגלל שאני אהבתי אותו.... בזמן האחרון הוא סם לב שאני כבקר לא אוהבת אותו ואז הוא התחיל להתחנף אליי כדי שאני יואה אותו! שנה שעברה כל בת שהתחילה איתו- הוא הסכים והשנה הוא אמר שהוא לא רוצה איתי קשר ושהוא מחבב אותי כמו ידידה..... זה ממש מעצבן ומעליב!!!! פתעום שאני כבר לא אוהבת אוןתו הוא ניזכר בי..... אז אני כבר לא אוהבת אותו!!!!

אוקיי הילושי קפקושי!!!:../images/Emo46.gif

סליחה מראש ! - אני כותבת את ההודעה בידיעה שהיא תדפוק את השירשור הזה! עד עכשיו התעלמתי ממה שאת עושה, מהכל ! אח"כ פתחתי את השישור תלונות, שהיה מופנה גם אלייך !!
ועכשיו ראיתי את ההודעה ה\את שלך....... לא מצאת מקום יותר טוב לשרשר את זה אליו ??!! ילדה נפרדת מאיתנו(שיעול*למרות שהיא תחזור*שיעול) ואת, מצרפת את הבעיות האישיות לשירשור הזה ? לדעתי זאת חוצפה. רוצה לשתף אותנו בבעיות שלך ? תכתבי את זה בשירשור נפרד. כן, לזה אפשר לפתוח שירשור חדש !! להבדיק משירשורי השעמום !! עוד משהו.....? לא ! זהו

ו.... מרביצה לעצמי עם |מטאטא|!

ההודעה ה\את שלך=ההודעה הזאת ששלך ! להבדיק=להבדיל !

../images/Emo46.gifתירגעי! אני לא הכנסתי שום בעיה!

וחוץ מזה...רק רציתי לאדקן אותכם.... היא רק כתבה שהיא נוסעת! לדעתי, אי אפשר כל הזמן לפתוח שירשור חדש כי זה מעצבן!!!! אז לפעמים פותחים הודעה חדשה עם נושא חדש ואפשר להגיב גם להודעה הזאת וגם לאחרת!!
מה הבעיה שלך? בסך הכל כתבתי משהו ועם היו רוצים להגיב על הנסיעה אז היה אפשר!!!! כאילו מה זה? סוף העולם...
וגם עם את כועסת את יכולה לשלוח את זה במסר ולא בשירשור על משהו אחר.... הרי... גם את עכשיו כתבת משהו שלא היה קשור לשירשור... למה? רק לך מותר? אה... את רק מגיבה? אבל גם אחרים ירצו להגיב וישכחו שהשירשור על הנסיעה... אז גם את יכולת לעשות שירשור חדש!!!!!! נכון? אז תפסיקי להיטפל אליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Queeny

New member
אררררררררררררררררר../images/Emo15.gif

את פשוט עולה לי על העצבים!!!! "גם את עושה את זה"?! מה?! היא העירה לך!!! היא לא יכלה להעיר במקום אחר כי היא העירה על משהו מסויים!!!!! אווווווף! תסלחי לי, את פוסטמה.

מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אתם עושים עלי חרם או...

משהו כזה?
רק שתדעו שזה ממש מעליב!!!!! מה אתם ניטפלים אליי? מה עשיתי לכם?
אתם ממש מגעילים! אז עשיתי משהו שהוא לא לרצונכם! זה אומר שעכשיו כל פיפס הכי קטן שלא יהיה לרוחכם אז "תענישו" את מי שעשה את הטעות? יא גועלים
ואני לא רוצה לריב אבל זה מה שאני חושבת ומרגישה!!!!!!!

Angelred

New member
לג'ימי שלי ../images/Emo23.gif

תודה נשמה שלי יייייייהההההההההה...... רק עכשיו ראיתי את זה תודה שולחת נשיקה לך עוד אחת לך אחת לסם וחמש ללונה אוהבת אותך ג'ימי שירן

למעלה