אמממ.....

RiNaTiT

New member
אמממ.....

אני לא יודעת אם זה קשור לפה או לא... אבל האם אתם מאמינים שחלומות מתגשמים...??? והאם הם מתשגמים בדיוק באותו אופן שחלמת אותו...??
תנו למוזיקה להוביל אותכם לעולם טוב יותר
Rinat

לא פיה

New member
את מתכוונת לחלומות נבואיים?

לרוב הם לא מתרחשים בדיוק כפי שחלמת אותם. חלומות מורכבים מסמלים, לכן הגיוני שגם חלומות נבואיים יהיו מורכבים מסמלים. החוכמה היא לדעת לפרש אותם. כמובן שתמיד יש יוצאים מן הכלל שחולמים חלומות נבואיים מפורשים. הערה: אני מאמינה שיכולות נבואיות הן דבר מולד שניתן לחידוד, אך לא ניתן לרכוש אותן מאפס.

לא פיה

New member
אגב (סתם מתוך סקרנות)

התנסית בחלומות נבואיים? מה גרם לך לשאול?

RiNaTiT

New member
תראי...

אני לא יודעת אם זה היה חלום נבואי או משו כזה... אבל זה מהחלומות שכן יכולים להיתגשם...!!!!! וזה לא פעם ראשונה שאני חולמת חלום כזה!! ועכשיו כזה חלמתי על בן אדם ספציפי שהיה בניינו קראש קטן אבל לא קרה כלום בגלל ביישנות וכאלה..וכזה לא דיברנו הרבה זמן כי לא ייצא.. ומישום מה חלמתי לפני כמה לילות ואני לא מצליחה לשכוח את חלום, זה היה כזה חלום ברור שאני זוכרת כל פרט!! חלמתי שהוא מתקשר אליי ואז בא אליי הבייתה וכאלה וזה מוזר כזה שחלמתי עליו ככה פתאום... ואני לא מצליחה להישתחרר מהחלום הזה...זה ניראה כ"כ מציאותי, ממש!!! עכשיו אני נורא רוצה לדעת אם חלום כזה יכול להתגשם או האם יש לו משמעות... בבקשה תעזרו לי...!!
Rinat

ישראל22

New member
חלומות נבואיים

היי, תראי יש דבר כזה חלומות נבואיים ואני יודע כי יש לי המון כאלו. יש כמו שאמרו חלום עם סמלים ויש חלום מפורש שאת רואה בברור הכל ומבינה וכשזה קורה זה קורה בדיוק לפי החלום. רק כשקורה מה שראית בחלום אז תדעי אם זה נבואי או לא. אל תכבידי ראש בעניין, תני לחלומות לזרום...אם זה נבואי אז כמה שניות לפני שיקרה מה שחלמת את תראי את החלום שוב בראש(לפחות ככה זה אצלי). אז פשוט תני לחלומות להיות ותדעי שזה דבר טוב מאד....

אסלן

New member
גם לי יש את זה אבל הבעיה היא

שלא מצאתי שום קשר בין הנבואות, שום מאפיין מיוחד או משהו כזה... אשמח אם אולי אתה מצאת (ואתה מוכן להגיד לי) :)

RiNaTiT

New member
תודה..!!!

אבל מה הסיכויים שהחלום באמת יתגשם...?? ואיזה משמעות יש לחלום הזה...?? כי בד"כ לחלומות יש משעמות....
Rinat

לא פיה

New member
מה שכן...

נתקלתי כבר בכמה וכמה אנשים שחלמו על פיגוע וזמן קצר לאחר מכן הוא התרחש- והם חשבו שזהו חלום נבואי. בארץ הזו חלומות על פיגועים אינם נבואיים במיוחד אם אתם מבינים את הכוונה שלי...

ישראל22

New member
ל-אסלן

לא ממש הבנתי למה התכוונת אז אם אתה מעוניין אתה מוזמן לדבר איתי בICQ: 167610922

RiNaTiT

New member
וגם עכשיו

דיברתי עם חברה שלי והיא אמרה לי שהיא חלמה עליי ועליו..ושחבר שלו מדבר איתי עליו ושאנחנו בסוף ביחד...!!! עכשיו שניינו חלמנו בערך את אותו החלום...בטח יש לזה משמעות... מהי המשמעות??!!! והאם זה יכול להיות ששני אנשים שחולמים את אותו חלום אז החלום יתגשם?? בבקשה תעזרו לי.... תודה מראש!!!
Rinat

apple tree

New member
המשמעות ..

המשמעות היא שאת רוצה אותו וזה לא נראה לי חלום נבואי כי זה לפי דעתי אפילו לא ממש היה חלום לפי התיאור של החלום מפני שחנומות בכלל הם קטועים ומלאי תמונות עם סיפור בסיס לא מובן לחלוטין אז... עם זה היה "נבואי" זה קודם כל צריך להיות חלום.. חוץ מזה זה לא ממש משנה עם החלום נבואי או לא עם את רוצה אותו אז לכי תשיגי אותו ואל תתני לחלום לגרום לך להיות תקועה בלחכות לו..

RiNaTiT

New member
../images/Emo140.gifתוודהה רבה לכוולכםם!!!! ../images/Emo140.gif

ושמעתי בעיצתכם..... אני באמת אלך להשיג אותו...
חיחי
והמון המון תתוודההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
" You were born original... Don´t die a copy.. "
Rinat

למעלה