אמממ

אמממ

בעיקרון אני נפגשת עם מתאם טיפול פעם בשבוע ומצאתי חברה שרוצה לעשות לי רייקי הבעיה שהרייקי גורם לשחרור רגשות וכשאני מוצפת רגשית אני בלתי נסבלת והמתאם טיפול שלי סבל היום כהוגן כי הנוכחות שלו עצבנה אותי קטעתי אותו הוא הרגיש במלחמה איתי והייתי יותר עוקצנית מכרגיל אבל בעוצמות חזקות יותר(המסכן בטח רצה לברוח). הוא עדיין רוצה להפגש איתי ביום של הרייקי... אבל זה מתכון להתנגשות רגשית ....השאלה מה לעשות כאילו לנסות להכיל אותו כשאני טעונה ולא רוצה להכיל ? כי כפי שציינתי אחרי טיפול רייקי אני סיוט למטפלים

ואני לא מצליחה להבין למה הוא מעצבן אותי

הוא מתאם טיפול נהדר בהתחלה המראה שלו עצבן אותי התרגלתי ואז עצבן אותי שהוא שם הרבה את היד שלו על הכתף שלי אז הייתי קרה כדי שיתפוס מרחק וכשהייתי טעונה רגשית כמעט הכל עצבן אותי בו האינטונציה של הדיבור של המטפל הוא והכל ואין לי מושג למה.

mydearudi

New member
הרייקי אולי הביא לשחרור רגשות

אבל זה כנראה לא הגיע לתקשורת..
3 מילים "חלאס לגעת בי" היו עוזרות למתאם הטיפול להתאפס על עצמו ולהבין אותך יותר טוב.
עכשיו הוא כנראה יתאם לך טיפול שמרכך קוצים ומכבה אש שורפת, כשכל מה שנדרש זה תקשורת כנה, אז אולי תרשי לי לתאם לך קבוצת פסיכודרמה?

מצד אחד אתה צודק וגם

חשבתי בדיעבד שיכולתי לומר לו (אחרי שהתעצבנתי עליו ועשיתי לו לא נעים אמרתי לו אגב שהרייקי משחרר רגשות), שאני לא מסוגלת להכיל. חוץ מזה הוא עדיין מעורר בי אנטי ולא תמיד מבינה הוא קצת נראה גיי ומדבר בטון רך של מטפלים שגם מעצבן אותי אבל אני האחרונה שאמורה להיות לה בעיה עם גברים עם סממנים "נשיים" לאור העובדה שכמעט שיצאתי לדייט עם טרנסג'נדרים והתאהבתי העבר בגבר שהרגיש אישה כך שלא ברורה לי עד הסוף ההתנגדות אליו באופן כללי. אני באמת לא מבינה את עצמי בנושא הזה אבל מצד שני גם המתאם טיפול שלי רגיש אמרתי לו בישירות שלספוג את זה לפעמים זה חלק מלהיות מטפל ושזו הסיבה שלא רציתי בין השאר להיות פסיכולוגית כי ראיתי איך חלק מהמטופלים התייחסו לפסיכולוגים שלהם (לא יחס טוב).

שכחתי לסיים את השורה

התכוונתי שהוא רגיש כי אחרי שאמרתי לו על הפסיכולוגים הוא אמר שאף אחד לא אמר לו מעולם דבר כזה בבוטות שכזו אז אני מסיקה מכך שהוא נפגע

למעלה