אמממ......

Compulsive

New member
אמממ......

טייליתי לי בפורום סקייטרים (כן אני סקייטר ושברתי את הרגל אז אני כל היום על המחשב) ושיעמם לי אז חיפשתי פורומים אחרים. מצאתי את הפורום הזה. אז זהו שאני חייב לציין שהייתי סקריפטר די מתקדם אבל לא מפורסם לפני איזה שנה וחצי ואז פרשתי מזה. הייתי בעיקר משתעשע עם סקריפטי ספאם כי היה לי חדר קטן עם עוד שלושה חברים, והיה לי גם כמובן בוט 24 שעות ביממה (אמנם לא אגגדרופ) אבל הוא היה טוב. בכל מקרה נכנסתי לפורום הזה בתקווה שיהיה פה משהו מעניין עם מאמרים של אנשים שמבינים מהחיים שלהם ב-IRC, אך נתקלתי בליימרים ששואלים שאלות מטומטמות לא מתקדמות. למה בעצם פתחתם את הפורום הזה?? יש ערוצי עזרה ב-IRC שהוא בעצם צ´אט חי שעדיף מפורום (מת...)! לכו תלמדו אנגלית ותלמדו לשאול את השאלות בערוצי ההלפ. לפי דעתי לפורום לא מגיע לחיות (ולמנהל - אני אודה לך אם לא תמחוק את ההודעה, רק הבעתי דעה). [URL='http://'] לכל הליימרים,[/URL] [URL='http://'] תום.[/URL]

spheonx

New member
אחחח

מה היינו עושים בלי התגובות החיוביות האלה

פIלי

New member
טוב מר מתקדם

תשלח איזה מייל זועם להנהלה של תפוז, אולי הם יטרחו לענות לך למה הם חושבים שאתה אידיוט.

spheonx

New member
wtf?!

התגובה הדבילית הזו מיועדת לי או לסקייטר שלנו?

פIלי

New member
speonix - תנחש

אני מוכן להגיד שזה "מר מתקדם"... תקרא טוב טוב את התגובה שלו...

havlaz

New member
תום המתקדם

(זה כזה מתחרז). ברוך הבא לפורום, אני שמח שהגעת מפורום סקייטרים (גם מנהל הפורום שלך היה חבר פה עד לאחרונה, וגם ביקש רשות להשתמש במאמר שלי שבמדריכים בפורום שלו). שאלה לי אליך, שנולדת בבית חולים, ישר שאלת את הרופא באיזה שרת הוא מצוטט, והאם יש לו בעיה עם המירק, כי אתה יודע מירק מלידה, אז אתה יכול לעזור לו? אנשים מתחילים פה ללמוד, אני בטוח שלא נפלת לעולם עם הידע שלך, והתואר "סקריפטר די מתקדם" אנשים מתחילים ללמוד, אם פה לא יעזרו להם ללמוד, אז איפה? סנדרו התחיל לעלות מדי פעם חידות, אז במקום לצחוק על משתתפי הפורום "הליימרים", אתה מוזמן להפגין את הידע שלך באותם חידות, ואז נראה באמת את הידע שאתה מדבר עליו. כמו כן, כפי שאמרו לך, אם יש לך בעיה עם עצם קיום הפורום, אין לי מה להגיד לך חוץ מכך שאתה יכול להעביר את התלונה להנהלת הפורמים, שאם תראה זאת לנכון תסגור את הפורום. יום נעים.

Compulsive

New member
תגובות

קודם כל זה טוב שאתם לא תקיפים ויש לכם יכולת ביטוי בקללות - מדהימה. בכל מקרה, לא רציתי לסגור לכם תפאקין פורום, רק אמרתי את הדעה שלי! הקטע שהוא - לא ידעתי שאתם עושים פה חידות וזה דווקא נחמד, אז פשוט הייתם יכולים להעמיד אותי על טעותי (כמו המנהל פורום - שהיה בסדר גמור ד"א), אבל לגבי שאלות עזרה זה טיפשי לפתוח פורום רק בשביל זה או בכלל בשביל זה יש את ה-Irc! בכל מקרה, live and let live´ ואנלא יודע למה אתם מגיעים מנק´ הנחה שאני רוצה לסגור את הפורום שלכם??? (אין לי חיים?) וגם הייתי משועמם כי בד"כ הביקורת שלי בונה ולא סתם להשמיץ, אז אני חייב להגיד שאחרי קריאה שניה של מה שכתבתי אולי זה באמת היה קצת מוגזם. בכל מקרה תהנו מהמירק, כי זה דבר כיפי (למרות שזה גוזל זמן)! [URL='http://'] כחול - וזה הכול.[/URL]

havlaz

New member
תעבור על ההודעות

על המדריכים איך בן אדם שלא מצליח להתחבר לשרת, או לא יודע להשתמש במירק, יכול להכנס לחדר MIRC ברשת, ולשאול? רוצה להסביר לי? ואני רוצה לראות אותך מעתיק קודים גדולים, או מפרסם מאמרים עם תמונות, כמו שיש במדריכים, בשרת IRC.

Compulsive

New member
אוקיי....

אז הקטע שיש אתר בית למירק - ששם יש עזרה (faq). יש גם עזרה במירק עצמו. יש מאמרים ווד כל מיני באתר של מירק. מסופק? אבל זה לא משנה - יש פה חידות וזה נחמד! [URL='http://'] כחול - וזה הכול.[/URL]

Sandro

New member
ומה תגיד על

ילד בן 11 שלא יודע אנגלית? כן כן.. זה אני לפני שלוש שנים, שלמדתי מזה IRC לראשונה.. ללא פורמים.. פשוט עם כוח רצון.. אבל אם היה לי את הכלי הזה.. הייתי יודע מה שאני היום בלפחות חצי מהמזמן..

tomer70

New member
אנחנו יוצאים מנק´ הנחה

שאתה רוצה לסגור את הפורום בגלל המשפט הזה: "למה בעצם פתחתם את הפורום הזה??" אמ..., ובהודעה הראשונה אםפ תשים לב היית הרבה יותר תקיף אם אפשר להגיד. ובקשר ל: "נתקלתי בליימרים ששואלים שאלות מטומטמות לא מתקדמות" אם מישהו בוא נגיד לא "ליימר" ומתקדם לאללה אז למה שהוא יבוא לפה?, אם הוא יודע הכל לבד, כאילו מה אתה מצפה אם לא אנשים שלא מבינים יבואו לשאול?, אנשים שכן מבינים ישאלו שאלות?? עזוב, אחי...

Sandro

New member
ומה תגיד על..

אנשים שלומדים Dlls? גם לאנשים שמומחים בסקריפטינג יש בעיות ב dlls כמו mdx ו dlls אחרים מה תגיד עליהם?

למעלה