אמממ........ מישהו יכול לשים שוב את הדבר הזה... המדריך לכפלים... אני יודה לכם מאווווווט
B babydoll New member 7/7/02 #1 אמממ........ מישהו יכול לשים שוב את הדבר הזה... המדריך לכפלים... אני יודה לכם מאווווווט
B babydoll New member 8/7/02 #4 מאי...... יש לך (או לכל מי שלא יהיה) את התוכנה הזאת (התוכנה שעשיתם איתה את "המדריך לבפלים ולהצללה" אם כן אני ישמח מאוד have a nice day love u (זה לכולם)
מאי...... יש לך (או לכל מי שלא יהיה) את התוכנה הזאת (התוכנה שעשיתם איתה את "המדריך לבפלים ולהצללה" אם כן אני ישמח מאוד have a nice day love u (זה לכולם)
B babydoll New member 8/7/02 #6 תיקון טעות (אופסססססססס) *(התוכנה שעשיתם יתה את המדריך ל*כפלים ולהצללה)
Y your-destiny... New member 8/7/02 #8 אמממ... הטיוטוריאל של הכפלים - אני תירגמתי וערכתי מהאתר של ג´וסי. עקרונית אפשר ליישם אותו בכל תוכנת גרפיקה טובה אבל אני ממליצה על: Paint Shop Pro 7 ו- Photoshop את יכולה להוריד מהאינטרנט רק גירסאות נסיון. הנה קישורים:
אמממ... הטיוטוריאל של הכפלים - אני תירגמתי וערכתי מהאתר של ג´וסי. עקרונית אפשר ליישם אותו בכל תוכנת גרפיקה טובה אבל אני ממליצה על: Paint Shop Pro 7 ו- Photoshop את יכולה להוריד מהאינטרנט רק גירסאות נסיון. הנה קישורים:
B babydoll New member 8/7/02 #7 יובל........כנס\י לפה........ אני צה תאתר של מאיוש´ בבקשה שים\י לי קישור