אמממ :$

EizoTop

New member
אמממ :$

מישהו יכול להגיד לי מה זה הפנטאזי הזה, אני מכיר כמה אנשים שאמרו לי שזה מגניב וזה, גם קראתי שאתם משחקים פה... אפשר קישור?:$ עם כן אפשר להצטרף לליגה?

עומר ו

New member
יש עוד זמן עד שהליגות מתחילות

אבל בעיקרון זה כן כיף; קצת לפני תחילת העונה (בדר"כ) אם אתה מצטרף לליגת פנטזי אתה משתתף בדראפט ששם אתה בוחר את השחקנים שלך לאורך כל העונה הסדירה. יש שני סוגי פנטזי: רוטיסרי וראש בראש. אני מכיר רק את ליגת הרוטיסרי, אז אדבר עליה: על כל קטגוריה (נקודות, ריבאונדים, אחוזים מהשדה, אחוזי עונשין וכו') אתה מקבל נקודות. אם אתה הכי טוב בקטגוריה הזו, אתה מקבל עליה 10 נקודות, אם אתה השני הכי טוב 9 נקודות, השלישי הכי טוב 8 וכך הלאה. הרעיון שלך הוא לצבור כמה שיותר נקודות ולהיות בראש הליגה, לכן בדראפט צריך לבחור לא רק שחקנים טובים, אלא כאלה שיתרמו לך בכל הקטגוריות. לאחר הדראפט כל השחקנים של נבחרו בו יהיו פריי אג'נטס, ואתה תוכל לקחת אותם לקבוצה שלך, אבל על חשבון שחקן אחר בקבוצה. אם תרצה תוכל להציע טריידים לקבוצה אחרת, הטריידים יעברו רק אם לא תהיה התנגדות של שלושה אנשים לפחות. זהו בעיקרון, אני חושב שהליגה של הפורום מתחילה בעוד חודשיים ומשהו, אז יש לך זמן ללמוד...

SHITBREAK3

New member
אז אני אדבר על הסוג השני ../images/Emo13.gif

ליגה שאני עכשיו משתתף בה....ופתחה רק לפני שבועיים בערך. לא יודע איך זה בשאר הליגות, אצלי זה היה משהו כזה: בהתחלה כל אחד בוחר קבוצה (רק את השם....כל השחקנים בליגה נמצאים בשוק החופשי) ואחרי הגרלה יש דראפט. (בשביל למנוע אי שיוויון, מי שבחר ראשון בסיבוב הראשון יבחר אחרון בסיבוב השני....). הדראפט הוא בן 6 סיבובים, ואחרי שששת הסיבובים מסתיימים תוכנת מחשב בוחרת באופן רנדומלי ומחלקת את שאר השחקנים לקבוצות. לאחר הדראפט יש תקופה של טריידים והחתמות FA (שחקנים שלא נבחרו בדראפט). בשביל טריידים בין הקבוצות צריך כמובן אישור של המנהלים לכל טרייד כדי שלא יהיו טריידים לא שיוויוניים. בהחתמות FA כל אחד נותן הצעה לשחקן שהוא רוצה (מספר עונות + שכר בכל עונה) ובסוף מועד ההעברות מכניסים את כל ההצעות לתוך תוכנה והשחקן "בוחר" איפה הוא רוצה לחתום, אם בכלל. כמובן שיש תקרת שכר שצריך לעמוד בה (אצלנו היא 85 מיליון). בסוף מועד ההעברות מתחילה הליגה. בליגה למעשה הקבוצות משחקות אחת מול השנייה. כל מאמן בוחר הרכב ומחליפים, בוחר סוג טקטיקה (קצב משחק, תדירות לחץ הגנתי, שחקני מטרה.....) ושוב הכל מוכנס לתוך תוכנה שמריצה את המשחקץ אין לזה שום קשר לתוצאות במציאות ולכן אפשר גם לשחק עכשיו בפגרה. אני הרכב חמישייה של אנדרה מילר, קובי בראיינט, וינס קארטר, אלטון בראנד ומרכוס קמבי

SHITBREAK3

New member
...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1981 בעיקרון הליגה עוד לא התחילה (אמורה להתחיל ביום שלישי) אבל כבר נגמר מועד ההעברות... המנג'ר של וושינגטון החליט לפרוש לפני יומיים חח אז יכול להיות שיתנו לך את הקבוצה שלו (מועמדת רצינית לאליפות)

למעלה