אמממ.....

Chomp on this

New member
אמממ.....

כמה מתופפים היו לרד הוט צ´ילי פפרז? היה להם אחד ישראלי גם נכון? מה קרה לו?

Balzary

New member
מפגר!!! גיטריסט לא מתופף!

מותק.... אני המעריץ בין 10 הגדולים של רד הוט בארץ אם לא הרכי גדול אז תאמין לכ מה שאני אומר לך: אז ככה היו להם 3 מתופפים: cliff martinez, jacky irons, chad smith היו להם 6 גיטריסטים: sherman, hillel slovak, jhon fruciante, marshell, dave navaro ועוד אחד שניגן בלהקה חודשיים ואני לא זוכר את שמו... בסיסט אחד: michal Balzary המכונה Flea וכמובן זמר אחד: anthony kiedis ובקשר למתופף הישראלי: היה להם גיטריסט ישראלי לא מתופף! קראו לו הילל סלובאק והוא היה גיטריסט ממש אגדי!!! הוא מת ממנת יתר של הרואין או קוקאין בשנת 1988 אם אתה אוהב את רד הוט פנה אליי לאיי סי קיו: 151585744 נ.ב- אתה לא באמת מפגר זה היה בצחוק

Dying degrEe

New member
למה אתה מספר את כל זה

לאף אחד לא באמת איכפת כמה אתה יודע עליהם. אני דווקא כן חושבת שאתה מפגר אז מה נ.ב אתה לא באמת מפגר רק קצת.

voodoo

New member
אההממ...

רק לא הבנתי למה אתה מתקיף אותו ככה, בכל מקרה..הדיון הזה באמת לא ממש שייך לפורום..ונסה לכתוב תגובות רגועות יותר
ואם לא הולך..אז לא לשלוח, לא מחקתי לך ת´הודעה ואת כל הת´רד הזה כי בכל זאת יש כאן אינפומציה ..אבל להבא לא ´כפת לי ! אני עוד אכניס בכם דרך ארץ !! פושטקים ..חיחי

Dying degrEe

New member
זה היה אליי?

כי אם כן לעזעאזל אני לא מתייחסת...זאת אפלייה

voodoo

New member
לא...

זה היה למי שהתגובה אלכסונית אליו..אין לי כח להסביר איך לקרא הודעות בתפוז..אבל אפשר לראות בערך שזה מתייחס ל Balzary

warrior hippie

New member
אבל אתה אמור להיות אנארכיסט בלאט!

ד"א שתצליח בבגרות באזרחות כי שמעתי שכל מי שנכשל הוא לא אזרח. לא אזרח = ערבי= קומוניסט/מחבל = תחזור לחור שממנו באת פושטק!!!

למעלה