אמממ.

Clueless Maiden

New member
אמממ.

אין הרבה מטרה להודעה הבאה. סתם משהו שיושב לי על הלב. חבר שלי צונח ביום ראשון, וזה ממש מפחיד אותי. קודם כל, יש לו פחד גבהים, אז הוא ממש בלחץ מכל העניין בעצמו, אבל זה לא הכל. יש לו מן בעיה כזאת בברך, והוא לא רוצה להגיד למפקדים כדי שלא יפסלו אותו מן הצניחה. שזה לא מאוד הגיוני, כי הוא ממילא לא רוצה לצנוח. הוא סתם רוצה להוכיח שהוא גבר או משהו, הדביל. יש לי תחושה ממש רעה לגבי הצניחה הזאת. אני פשוט...יודעת שיקרה משהו רע. הכי מפחיד אותי לחשוב שאולי באמת יקרה משהו, אבל אני לא אדע. אני פשוט אשב לי בבית ביום ראשון, אשתגע מדאגה, אחכה לטלפון מרגיע ממנו, והוא לא יגיע.

OgaliO

New member
../images/Emo24.gif

מחשבות שליליות לא מביאות דברים רעים. אל תחשבי על זה ככה, תחשבי על זה בצורה חיובית.

frolic

New member
הטלפון יגיע..

השאלה כמה זמן תצטרכי לחכות לו? בכל אופן, אני חושבת שאת צריכה להגיד לו שזה לא אחראי מצידו שהוא צונח כשהוא יודע שיש לו בעיה בברך ושהוא לוקח סיכון, הוא לא צריך להראות שהוא גבר, הרי את כבר שלו ;) לדעתי תחפרי לו על זה, הוא גם ככה מפחד.. אז בשביל מה? אין לזה הרבה פואטנה.. ואם הוא עדיין מתעקש? שיהיה לו בהצלחה, שהברך לא תהווה בעיה.. ותודיעי לנו ביום ראשון ברגע שהוא מתקשר - מה נסגר :))

lia2sh

New member
../images/Emo24.gif אל תדאגי הכל יהיה בסדר בעזרת השם

מה שכן... את באמת צריכה לשבת עליו ולא לעזוב אותו ושיגיד למפקדים כי זה מאוד מסוכן.. הוא עלול לגרום לעצמו נזק של ממש... בכל מקרה... אם תצטרכי... יום ראשון (וכל יום אחר אבל באופן ספציפי) אני כאן

כמו שכבר אמרו פה -

הטלפון יגיע, ולדאוג סתם - לא יעזור. ברור לי שכולם אומרים לך לא לדאוג ו... זה לא באמת יקרה, כי זה מטבענו לדאוג
אבל תנסי כמה שפחות לחשוב על זה, וכשהוא מתקשר להזכיר לו שהוא טמבל שהוא צונח עם בעיה בברכיים...

למעלה