אמממ

manic_subsidal

New member
אני לא בטוח

אבל אולי אני סצם מנסה לשכנע את עצמי אבל אולי זה סצם עוד תרגיל?? אני מקווה שכן... אחרי הכל אמרו שזה העונה האחרונה (לכל מי לא מעודכן צריכה להיות עכשיו משודרת העונה האחרונה אחרי כל השידורים החוזרים שיש לנו היום ) ולדעתי זה פשוט עוד תרגיל jackass אבל לא יודע... כמו שאמרתי אינ מקווה שזה סצם עוד תרגיל!

offspringer

New member
וואי!

ג´וני נוקסויל מת? איזה חרא.... אבל אולי באמת זה סתם מתיחה, אבל קשה לי להאמין שיעשו דבר כזה....

^NB^

New member
זה בכלל לא האתר של אמ טי ווי...

האתר של אמ טי וי זה משהו כזה http://www.mtv.com/news/ וזה אממ די, אין לי כוח להסביר זה לא נכון, זה לא האתר של אמ טי וי וזהו

Amorphous

New member
סתם שטויות.

"I´m sure a lot of you have heard the rumors or seen that supposed "MTV" page that was made up claiming Johnny Knoxville is dead. Well, I´m here to tell you guys it´s not true. Johnny is alive and well, still getting some last minute filming in for Jackass: The Movie. " מ- www.absolutjackass.com

offspringer

New member
אני לא בטוח...

זה לא הסגנון של ג´אקאס, למרות שזה די מוזר אם הוא באמת

manic_subsidal

New member
עצרו הכל!!!!

אמרת... jack ass: the movie? ו offspringer iv´e said it befor eand ill say it again אתה אידיוט זה לא הם עשו אחרת למה להם להגיד שזה סצם מתיחה הם היו מחכים עוד יום יומיים וגם זה היה על האתר של אמ טי וי והרבה יותר רציני מסצם דף

g.o

New member
כן יהיה סרט באורך מלא

בסביבות תחילת יולי הוא יגיע למסכים( בארה"ב כמובן)

ּpine appleּ

New member
וואלה??????

איזה טוב!!!!! איזה שעה וחצי של בולשיט!!! איזה כיף
טוב אבל יקח עוד זמן עד שזה יגיע לארץ.....

למעלה