אמממ
לי יש.....

אמממ ../images/Emo35.gif לי יש.....

רציתי לשאול את כולכן...מדוע מתרחש אי הצדק הבא: למה בפסקולים של הסדרה, גם של העונה הראשונה וגם של העונה השניה, יש רק את המוסיקה שמשמעים בבבילון???? זה לא פייר.....חייבת להיות מוסיקה אחרת שאפשר להכניס לפסקולים, לא? אממממ....לדוגמא כמה מהיצירות שאית'ן ניגן.....או.....השיר שבריאן וג'אסטין רקדו לצליליו בנשף הסיום......או מה שבריאן ומייקי ניגנו בוודיס........ אמממ....אני רק חושבת שזה קצת משעמם להכניס את אותה המוסיקה.....שהיא קצת רועשת ולא ממש לטעמי.......

ayaliar

Well-known member
בפסקול ה-3 זה כבר לא ככה

אבל העקרון העונה הראשונה היתה כולה זיונים ומסיבות והמוסיקה בפסקול אמורה להעביר את האווירה בתוכנית.. הפסקול ה-2.. אני לא מכירה אותו אבל יודעת שהוא גרוע. אבל שוב, הבחירה של המוסיקה היא בשביל להעביר את האווירה.... אם הם היו שמים שירים שקטים זה היה הופך את הדיסק למשהו מאד לא ברור ומעורבב מדי אז הם בחרו ללכת על מוסיקת מסיבות. לפי הרשימה של הפסקול של עונה 3, יש שם לא מעט שירים שקטים מהפרקים

איה חומד......

תודה קודם כל....... אממממ...שמעתי את הדוגמיות לשירים........וזה עדיין נראה לי אותו סגנון...... הפסקול הגיע לארץ כבר? אם לא, מתי הוא מגיע לארץ אם את יודעת?

ayaliar

Well-known member
אין לי מושג האמת

שווה לשאול אולי באוזן השלישית. דרך אגב, שיר 10 ושיר 14 שקטים מאוד ושונים מאוד בסגנון... האלבום לא שקט אבל יש שם כמה שירים יותר רגועים או בסגנון שונה, מה שלא היה באלבומים הקודמים. אני מאמינה שבאיזשהו שלב הפסקול יגיע לארץ אלא אם כן גם הוא שייך ל-WB

אוף עם ה-WB האלה...

אבל עדיין אפשר להוריד את השירים בקאזה.......למרות שזה לא ממש זה....

ayaliar

Well-known member
זה לא של WB... זה כבר טוב

הפסקול שייך ל-Tommy Boy אז אני מאמינה ש-Tower Records יביאו אותו לארץ מתישהו בקרוב

tulchi

New member
בקשר לטאוור רקורדס

ביררתי ואין להם שום כוונה להביא את הפסקול כל עוד הסדרה לא משודרת בארץ. בניגוד ל dvd של שתי העונות הראשונות גם אי אפשר להזמין את הפסקול של עונה 3 דרכם בינתיים. הם אמרו שאם יהיה ביקוש הם ישקלו לעשות כמה הזמנות.

אני עדיין לא מאמינה.....

שבריאן בחיים לא הומו.......זה ממש לא הגיוני......... הוא שיחק בסדרה את התפקיד הזה בצורה כל כך כשרונית ומדהימה!!! איך ייתכן שהוא לא הומו במציאות???? מי שהכי פחות מתאים לו להיות הומו לפי דעתי זה בן! הוא נראה ממש סטרייט, גם השרירים שלו לא עושים עליי רושם....... אבל הייתי בטראומה אמיתית כשראיתי את ההודעה שגייל לא הומו! אני עדיין בשוק!

ofrikit

New member
אני לא שואלת שאלות...

רק יושבת עם חיוך לדעת שיש סיכוי
(i wish) ובן עד לא מזמן יצא מהארון..שהוא שיחק בפרק בחברים הוא עדיין "היה ניקרא" סטרייט... ובאמת זה דיי מוזר בקשר לגייל,כי הוא עושה את התפקיד עם הכי הרבה אקשן..

GaleOholic

New member
טליייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo14.gif

אני עם דמעות....... רוצה רוצה רוצה רוצה בגדוווווווללללללל!!!!!!! דדדדדדחחחחחחוווווףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!

למעלה