Miss Independent
New member
אמממ......./images/Emo3.gif
תראו,אני פותחת הודעה חדשה כי חשוב לי שזה לא יעלם ושכולם פה יקראו את זה. בקשר לדיון שלכם על התנהלות הפורום ועל זה שיש 2 וחצי הודעות ביום... אתם צודקים
. אבל מה לעשות, זה לא חדש שאין לג'סיקה בארץ קהל מעריצים גדול
וכמה שחבל,היא גם לא ממש פעילה כרגע. כלומר,חוץ מכל הרכילות עליה ועל הגירושים שלה וכל ההתערבות בחיים הפרטיים שלה,אין לה משו מקצועי שהיא הוציאה שמושך צומת לב,לפחות לא כרגע. אני הרבה מאוד זמן רציתי את הפורום הזה,וברגע שניתנה לי האפשרות לא פיספסתי אותה. אבל,כמובן....שמלפני שנה וחצי היה על מה לדבר, היא התחתנה,הוציאה קליפים,הופיעה,יצאה לסיבוב הופעות,הוציאה DVD וכל מיני מהדורות,היתה לה את התוכנית עם ניק והיא הופיעה בערך בכל צהובון אפשרי. אבל לצערי זה כבר לא ככה היום. אין פה אנשים. ובאמת,שלא ישמע מזלזל, אבל כמות האנשים שעוד עדין מתעניינים בה כרגע ושאיכפת להם דיי קטנה, לפחות בשביל לנהל פורום בצורה נורמלית.
אני אישית מודה,שדיי ירדה לי המוטיבציה לנסות להפעיל את הפורום. גם כשמנסים,השיתוף פעולה פה הוא באמת שואף ל0. אז השאלה פה, האם לסגור זמנית את הפורום עד שג'סיקה תחזור
או להשאיר ככה במתכונת הזאת,ולנסות להפיק מזה כמה שאפשר
אני שואלת אותכם,כי אם אתם רוצים להמשיך,אני ישקיע ויעשה וינסה להפעיל כמה שאפשר. אבל אם לא,אז באמת מיותר להשאיר את זה ככה. נסגור בינתיים,ואני מבטיחה שהוא יחזור מתי שהיא תחזור.
מה דעתכם
תראו,אני פותחת הודעה חדשה כי חשוב לי שזה לא יעלם ושכולם פה יקראו את זה. בקשר לדיון שלכם על התנהלות הפורום ועל זה שיש 2 וחצי הודעות ביום... אתם צודקים