אמממ.....

אמממ......./images/Emo3.gif

תראו,אני פותחת הודעה חדשה כי חשוב לי שזה לא יעלם ושכולם פה יקראו את זה. בקשר לדיון שלכם על התנהלות הפורום ועל זה שיש 2 וחצי הודעות ביום... אתם צודקים
. אבל מה לעשות, זה לא חדש שאין לג'סיקה בארץ קהל מעריצים גדול
וכמה שחבל,היא גם לא ממש פעילה כרגע. כלומר,חוץ מכל הרכילות עליה ועל הגירושים שלה וכל ההתערבות בחיים הפרטיים שלה,אין לה משו מקצועי שהיא הוציאה שמושך צומת לב,לפחות לא כרגע. אני הרבה מאוד זמן רציתי את הפורום הזה,וברגע שניתנה לי האפשרות לא פיספסתי אותה. אבל,כמובן....שמלפני שנה וחצי היה על מה לדבר, היא התחתנה,הוציאה קליפים,הופיעה,יצאה לסיבוב הופעות,הוציאה DVD וכל מיני מהדורות,היתה לה את התוכנית עם ניק והיא הופיעה בערך בכל צהובון אפשרי. אבל לצערי זה כבר לא ככה היום. אין פה אנשים. ובאמת,שלא ישמע מזלזל, אבל כמות האנשים שעוד עדין מתעניינים בה כרגע ושאיכפת להם דיי קטנה, לפחות בשביל לנהל פורום בצורה נורמלית.
אני אישית מודה,שדיי ירדה לי המוטיבציה לנסות להפעיל את הפורום. גם כשמנסים,השיתוף פעולה פה הוא באמת שואף ל0. אז השאלה פה, האם לסגור זמנית את הפורום עד שג'סיקה תחזור
או להשאיר ככה במתכונת הזאת,ולנסות להפיק מזה כמה שאפשר
אני שואלת אותכם,כי אם אתם רוצים להמשיך,אני ישקיע ויעשה וינסה להפעיל כמה שאפשר. אבל אם לא,אז באמת מיותר להשאיר את זה ככה. נסגור בינתיים,ואני מבטיחה שהוא יחזור מתי שהיא תחזור.
מה דעתכם

jessicaa

New member
לא לא לא

שני דברים... גסיקה לא נעלמה היא עובדת על הדיסק... כנסי לאתר מעריצים של חול של גסיקה ותיראי מה רשום היא עובדת על סינגל חדש שיצא בקרוב... וחוץ מזה היא הוציאה ת'סרט הזה השנה... אז היא לא נעלמה ממש... ואל תיסגרו תפורום... אם אין ממש הרבה מעריצים לגסיקה בארץ זה לא אומר שהקצת שיש לה פה לא רוצים תפורום! זה לא מפריע לאף אחד... בבקשה אל תיסגריי תפורום! (ובקשר לשיתוף בעולה בין האתר הישראלי לפורום רוצה שיתוף?)

MYHOT3

New member
../images/Emo7.gif את צודקת הדר צריך לסגור את

הפורום זמנית זה לא כיף שיש פה 2 וחצי אנשים

תגובה../images/Emo26.gif

נכון אין הרבה מידע על ג'סיקה לאחרונה אבל בשביל זה לסגור זמנית את הפורום
אז מה כל פעם שיהיה מידע עליה נפתח אותו וכל פעם שלא יהיה מידע נסגור אותו זמנית
מה עשו המעריצים של כריסטינה אגילה שיותר משנה היא לא הוציאה דיסק וחוץ מלהתחתן היא לא עשתה כלום
הם לא סגרו את הפורום זמנית
הם השאירו אותו חי ופעלו בו
אבל בניגוד אלינו יש לפורומים אחרים הרבה יותר אנשים.. ואני חושבת שזה נובע מזה שהרבה אנשים לא יודעים שיש לג'סיקה פורום
הפעם הראשונה שלי פה הייתה גם בטעות חחחחח
ואם את צריכה עזרה בניהול וכאלה אני בכיףףףףף יעזור לך כי אני אוהבת את ג'סיקה ומכירה כל דבר ודבר בה ואני גם פה בערך מפתיחת הפורום ככה שאני דיי מעורבת במה שקורה
אני גם מנסה להפעיל את הפורום עם משחקים וכאלה ובגלל שאין אנשים זה יוצר מצב שכשמצביעים 4 אנשים לחוליה החלשה (שזה המשחק שלי ומי שעוד לא הצביע אז שיזיז את עצמו מהר להצביע חחח) אני בשוק שכ"כ הרבה הצביעו חחחחחח לאט לאט מגיעים עוד אנשים ונכון זה לא הרבה אבל זה גם משהו ואם הפורום יסגר (גם אם זה זמנית) אז אנשים יחשבו שאין לה יותר פורום ולא יבדקו יותר וככה שהוא יחזור לא יהיו אנשים חדשים
אנשים לא בודקים כל הזמן איזה פורומים חדשים יש ובגלל זה צריך לפרסם את הפורום הזה כמה שיותר
אבל הכייייייייייייייייייייייייי חשוב לא לסגור
אפילו לא זמנית
זהו

תראי,

התיכנון בלסגור זמנית, הוא לסגור זמנית עד הקאמבק שלה.
הדבר שמפריד אותנו מפורומים אחרים בפורמט המוזיקה שהאומנים שלהם לא פעילים [עזבי כריסטינה,היא עוד איכשהו פעילה....קחי פינק פלויד וכאלו שלא פעילים כבר שנים] זה שלהם יש קהל בארץ ובתפוז...מה שלג'סיקה אין,לצערי
הקושי לא נובע מעזרה שאני זקוקה לה בניהול, אלא על העובדה שאני אישית-מרגישה שהפורום הזה לא ממצה את עצמו גם עם כמות האנשים פה. לכן אני שואלת אותכם, כמו שאמרתי,אם אתם רוצים להמשיך ורוצים את הפורום-אני אעשה הכל. אבל אם לא,אז לא. שום דבר לא חייב להיות בכוח. אחרי הכל,הכל בשבילכם,כדי שלכם יהיה כיף ונעים להיכנס לפה
.

תראי אני לא יודעת מה להגיד לך../images/Emo26.gif

ת'אמת להגיד לך אני ממש מאוכזבת רק מההצעה הזאת
שום דבר בפורום הזה הוא לא בכח
לא העובדה שאנחנו נכנסים ולא העובדה שאנחנו כותבים
אנחנו עושים את זה כי אנחנו רוצים ואנחנו אוהבים לעדכן ולרשום דברים על ג'סיקה
אז ישר ללכת לפתרון הקל ולסגור את הפורום זמנית לא נראית לי.. לא הולכים ישירות לתרון הקל והראשון
אז גם בשביל ה5 אנשים שכותבים פה קבוע שווה להשאיר כי אולי בעקבותיהם יגיעו עוד ומה את חושבת שלפינק פלויד ולשאר הזמרים ישר היו פורומים עמוסים
לא
אז הם עבדו על זה ולאט לאט באו אנשים וככה זה גדל אף אחד לא מבטיח לך שכג'סיקה תעשה קאמבק יבואו אנשים היא הוציאה 3 אלבומים
ואף אחד לא פתח לה פורום
אז לא יתמלא כאן בדיוק אם היא תעשה קאמבאק אלא אם כן אנחנו נעבוד על זה ונפרסם ונשלח ונתעניין וניכנס כל יום בשביל סתם לכתוב שרשורי אוף ודברים שקרו באותו יום
ככה הפורום ישרוד
לנו כבר כיף ונעים להיכנס כי אנחנו אוהבים את הפורום הזה לא משנה כמה הוא קטן לאט לאט הוא יגדל אבל צריך לטפל בו כמו שצריך...

אז אולי..נכון לעכשיו רק...

תמני מנהלי משנה ככה תקבלי עזרה ולא תצטרכי להיכנס כל יום

jessicaa

New member
לא ליסגור!!!../images/Emo2.gif

אני חדש בפורום ואולי זאת ההודעה ה-7 שלי בפורום ולא נורא שיש פה קצת אפילו בכינוי שלי רשמתי את השם של גס... אז לא ליסגור!!! ותפרסמו תפורום...!!! ומנהלת הפורום אני ישמח אם תישלחי לי מסר בפרטי תודה...

NoOop

New member
לא לסגור!!!!!!!!!

לא לא לא לא לא לא! ממש לא... תני לזה עוד זמן... אני יעשה פעילויות או משהו... לא לדאוג
אני יפעיל קצת... אבל לא לסגור. למרות שאת צודקת שאין הרבה הודעות אבל בכל מקרה כמו שמארו כבר ג'סיקה לא נעלמה או משהו היא עובדת על דיסק. אני מקווה שלא תסגרי. ואני לא מבינה למה גל רוצה שתסגרי.

MYHOT3

New member
דעתי בעניין

לא שיש לי משהו נגד הדר חס וחלילה היא אחלה מנהלת אבל אולי רצוי שתוסיפי לך עוד מנהלת לפורום "מלכת הוילה". אסי יצא מן הניהול ותפוז עדין לא הוציאו אותו נראה שהפורום הזה הוא קצת נטל עליך אם תשימי לב אין חוקים חדשים אין מאמירים אין טאייגנלס איך שלא יקראו לזה את אחלה מנהלת אבל את צריכה עוד מנהלת שתעזור לך. אני חושב שאולי כדאי לסגור את הפורום בגלל שכרגע יש לו 6 משתמשים גג וזה לא כיף להשקיע ולדעת שרק אחד יגיב לך. ולדעתי גם אם נפרסם את הפורום זה לא יעזור כי פרסמנו כבר פעם במאה פורומים כמעט והנה עובדה אין אנשים

jessicaa

New member
MYHOT3 את לא צודקת בקטע של הפירסום

תיראי אני יחסית חדש כאן ואני מת על גסיקה... ואני בכלל לא ידעתי שיש פורום והינה ויש עוד אחת חדשה ניכנסה לפורום ושנינו זיהינו תפורום במקרה... אז אני בטוח שיש עוד פול אנשים שאוהבים את גסיקה ולא יודעים על הפורום הזה וחוץ מזה שגיליתי שיש לגס פורום אני נורא מתבאס שאני עכשיו מגלה שאתם רוצים ליסגור אותו זמנית... תיראי כמה תגובות יש מאז ההודעה של המנהלת... ואני יחזור על זה שוב... מנהלת הפורום תיצרי איתי קשר בבקשה אל תיסגרוו את הפורום!!!... גם לא זמנית כי אין לזה צורה! ואם אתם רוצים ליסגור אז אם אין ברירה תעבירו אותו עליי אני ינהל אותו אם זאת הבעיה

../images/Emo9.gifחחח תודה על התמיכה../images/Emo201.gif../images/Emo26.gif

איזה חמוד וכבר הצעתי לה את העזרה שלי אפילו בתור אחראית כזאת (האנשים שמסומנים באדום חחחחח) אני יודעת הכל על ג'סיקה ואוהבת אותה כבר המון זמן אז בכיףףףףףףףףףףףףףףף אני יעזור אבל אם היא מרגישה שהיא לא צריכה עזרה אז אי אפשר לכפות עליה אני בכל מקרה אתנדב בכיףףףףףףףףףףףףף לפי דעתי נעשה הכללללללל שהוא לא יסגר גם אם זה להיכנס כל יום סתם לראות אם יש הודעות חדשות ולהגיב להם ולהצביע במשחקים והכל והכי חשוב להמשיך לפרסם את הפורוםםםםם זה הכי חשוב

למעלה