אמממ

axnholic

New member
בלי להעליב, אבל מה אתה עושה?

למה אתה מנסה לפתוח קבוצת אנטי-פורום? אם זכרוני אינו מטעה אותי, אתה בכלל לא "שייך" [על פי הגדרתך] לפורום הזה.

axnholic

New member
זהירות, פלאשבק עצבני

אם אני אגיד לך שזה סבבה מצידי, ושאני לא [טיפה] כועס, אני אשקר לך. אני לא מתכוון לשכנע אותך להשאר. לא אוהבת את הפורום? חבל. הפורום משתנה תמידית, והקטע של "אני רואה רק
! ביי" הוא לא נכון, ואפילו קצת מעצבן. כן, ההודעה טעונה בשליליות, אבל לא באמת ציפית שאני אגיד "סבבה, אני אצטרף אליך", נכון? האדום יוסר בקרוב. נהנתי לראות את הודעותיך ולהיות חלק מהמשחקים והדיונים. דרך צלחה שחר.

*שיעול*אני*שיעול*

סתם
שמעי, פורום לא *חייב* אדום. אם מישהו מתאים, הוא יקבל האדמה. אם לא, אז לא

Beautiful SouI

New member
אבלאבלאבל../images/Emo184.gif

אני רוצה להיות אדומה
אני כבר מזיינת לכולם את השכל.

לבקש זה לא מספיק.

הואדמתי בשני פורומים, אז מנסיון, תהיי ראוייה לזה. לבקש לא ייתן לך כלום, חוץ מאנטי של המנהלים.

Sinner Girl

New member
לאן הפורום הזה הגיע ../images/Emo4.gif

אני כל כך שמחה שעזבתי מזמן. אתם פשוט דוחים.וסליחה על המלה אבל אין מלה אחרת. רותם עוזבת וזה מה שמעניין אותכם? מספיק הפכם אותו לאוף טופיק\לתשוקות 2. חג שמח :\

axnholic

New member
די

הפורום הוא לא אוף טופיק\תשוקות! דוחים זאת מילה חזקה בסיטואציה הזאת. זה שרותם עוזבת לא אומר שיש צורך להתאבל עליה. אני מרגיש שמישהו פה מביא תגבורת... די. אני לא רוצה לראות ריבים. יש לכם בעיות אישיות עם אנשים? מסרים.

Charmed Or

New member
תראו.../images/Emo112.gif

זו זכותה המלאה לעזוב. כולה פורום, מה אתם עושים כזה עניין?! דר- "אני יכולה להיות אדומה?" איך את לא מתביישת?! רותם היא חברה שלך!!! ישר איך שהיא עוזבת את רוצה לתפוס את מקומה?! זה כאילו שחיכית שהיא תעזוב!!!!!!!!! את ממש חוצפנית, את יודעת? יעל- "אולי דיי לעזוב"?! כאילו מה? מה זאת אשמתה שהיא כבר לא אוהבת את הפורום. אל כל דבר את חייבת לפתח ריב? את חייבת לגרום לאי נעימות? יודעת מה? אל תגיבי לזה, אין לי כוח לריב איתך. אבל אני ממשמ מאוכזבת ממך
שחר - אתה פאקינג כועס עליה?! אתה לא יודע כמה היא נותנת את הנשמה בפורום הזה! אני הייתי אצלה, אני ראיתי מלא דפים שהיא כתבה עליהם את "מי אמר את זה" וכמה שהיא אהבה את הפורום! אתה כועס? באיזו רשות בכלל? זכותה לעזוב, זכותה להחליט שכבר לא שווה להשקיע בפורום. אוקע, זכותך לא לקבל את זה.. אבל לכעוס? בחיית אנשים, זה נט! וחבל, שחר, פשוט חבל לא ציפיתי ממך לדבר שכזה. במיוחד לרותם, שהייתה אחת האדומות הכי טובות שאני מכירה! וזהו, אני באמת לא באה בכוונה לריב עם אפחד, רק אומרת את דעתי. אתם פגעתם ברותם, מאוד... וחבל.

axnholic

New member
אני לא כועס על רותם

אני כועס על איך שהיא עזבה. את חושבת שאני לא יודע מה היא עשתה? אני יודע הכל. והיא עשתה לא מעט גם בלי האדום. כל זה נשאר בטאליינס, מאמרים ובדף הראשי. זה תמיד ישאר כאן. כאחד שגם משקיע, אני יכול לזהות משקיען\ית מרחוק, ולכבד את ההשקעה. אל תנסי לזרוק לי את זה בפרצוף...

Charmed Or

New member
זו זכותה המלאה לעזוב כך../images/Emo112.gif

במיוחד אם מה שהיא ניסתה לבנות מתפרק לה מול העיניים.

axnholic

New member
בואי נגזים עוד קצת

היא לא בנתה את הפורום, הפורום לא מתפרק ולא אסרתי עליה לא לעזוב [לא אמרתי שמה שהיא עושה נוגד את הזכויות שלה. רק כעסתי. אני בן אדם. מותר לי]

Charmed Or

New member
לא, היא לא בנתה אותו../images/Emo112.gif

אבל שיפרה אותו בהרבה, זה לא היה אותו הדבר בלעדיה. הפורום לא מתפרק, מה שהיא תרמה מתפרק. בסדר, אני מקבלת את הכעס שלך, אבל אל תגיד שהיא עוזבת מהסיבות הלא נכונות... כי מבחינתה זה נכון לעזוב, ואני סומכת על שיקול הדעת שלה.

RoRiL

New member
אני מצטערת, אבל../images/Emo134.gif

לא הייתה לי דרך אחרת להגי את זה, ולא שיקרתי, ואני גם לא מתחרטת לא רוצה שכל זה ייתפתח לדברים כאלה, ואני אומרת גם שאני מקווה שאני יכולה להמשיך לכתוב פה ולהנות בלי קשר לאדום או לא אני לא רוצה לפתח הכל לריבים וכאלה
אתם יודעים שאני אוהבת אתכם

axnholic

New member
שאני אבין משהו

את עוזבת את הפורום? את האדום? מה הולך פה?

למעלה