אמממ

RoRiL

New member
אמממ../images/Emo134.gif

אנשים בטח שמתם לב שקצת נעלמתי בזמן האחרון.. אני מרגישה שהפורום הזה כבר לא מה שהיה בכלל
ואחרי הרבה החלטות החלטתי לעזוב.. באמת היה לי כיף פה אבל הכל ניהיה אוף טופיק וזה לא יודעת, זה ממש לא מרגיש אותו דבר... אבל אני אוהבת אתכם ואני אמשיך לבקר פה מדי פעם
ושחר ועדי אתם מוזמנים להוציא לי את האדום ולתת אותו למישהוא אחר, כי בתכלס אני כבר לא ממש עוזרת פה.. וזהו.. רותם

Beautiful SouI

New member
לפי דעתי..../images/Emo137.gif../images/Emo184.gif

[URL='http://']את לא צריכה לעזוב‎[/URL] , אנחנו אוהבים אותך
טוב אני לפחות
ונכון שלפי דעתך אני צריכה להיות אדומה

רוני1002

New member
לא, רותם, אל תעזבי... ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אנחנו מאוד אוהבים אותך פה ואת מאוד פעילה בפורום ותורמת לנו המון. אם יש פה מישהי שמגיעה לה באמת להיות אדומה בפורום זאת את...
קדימה אנשים, תתחילו לשכנע את רותם לא לעזוב את הפורום

אולי די לעזוב?

כל פעם שנהייה קצת רע את עוזבת! את תשוקות עזבת, עכשיו גם פה? רותם, בתור אדומה יש לך מחוייבות, להפעיל את הפורום ולשמור אותו מפוקס על הנושא! אני אדומה בע"ר, וכשנהייה שם קצת אופטופיקי אני בורחת? ושם זה לא סדרה יומית שאפשר לעשות שאלונים, חידונים, סקרים, דיונים, זו להקה! לפעמים קצת נגמר על מה לדבר שם! אבל כולם בורחים? לא! ובתור אדומה יש לך מחוייבות יותר מלאחרים, לפתוח שרשורים, להפעיל, להזכיר לכולם על מה באמת מדברים שם. את רוצה לעזוב? אני לא אתחנן שתישארי. רק תחשבי קצת על מה שכתבתי פה.

RoRiL

New member
יעל../images/Emo134.gif

אם כל הכבוד פורום תשוקות ממש לא קשור עכשיו! אז תקראי לי "בורחת" אבל אם תסלחי לי את בלי להעליב אחת הסיבות שאני עוזבת זה קצת מעצבן, כן, לראות שכל הודעה אפילו שקשורה לסדרה הופכת לאוף טופיק... ואני פותחת משחקים וסיכומים שבועיים אבל תעשי לי טובה- בכלל לא מתייחסים לזה כמו פעם.. אז יש פרק בפעם בשבוע.. וכל שאר השבוע זה פשוט אוף אחד גדול (למרות שאני חייבת לציין את ההשקעה של עדי פה) אבל את יכולה לחשוב אשאני בורחת, אבל אני את תקפידי עשיתי פה

באמת?

עדי ואני פותחות פה דיונים. עדי פותחת משחקים. דר עושה את שרשור הפרק [אני יודעת שהיא ביקשה אז זה לא נקרא, אבל עדיין.] בתור אדומה התפקיד שלך זה להפעיל ולשנות. אנשים לא מתייחסים? אני עשיתי פה דיון בפרק שעבר. מישהו חוץ מעדי הגיב?! אפילו את לא הגבת, ואת מתלוננת? אני אחת הסיבות שאת עוזבת? טוב, בכיף שיהיה לך. אמרתי לך שאני לא אתחנן אלייך. רק תחשבי, אם זה הרעיון שמאחורי ההאדמות.

RoRiL

New member
אוי באממת../images/Emo134.gif

נכון ראיתי דווקא תדיון שלך.. אבל לא היה לי מה להגיב.. אני לא חייבת נכון? ובאמת אל תתחילי לשחק משחקים עכשיו מה את רוצה שאני גם אגיד לך "יעל לא הגבת לי בסכיום שבועי?" גאד

TheLost

New member
בלי להעליב את טיפשה.

"אני לא אתחנן אלייך" נו, באמת את רוצה לתת לה סטירה כי היא עוזבת. ואת יודעת מה? היא עוזבת בצדק! תפקיד ההאדמה אינו לכבול אותה לפורום, אדום הוא מי שמומחה בנושא הפורום. ורותם היא מומחית בנושא הפורום, יותר מכל אחד כאן, היא זאתי שעשתה את הפורום למה שהוא היה בימיו הטובים, היא והרעיונות המדהימים שלה, והנחמדות הלא נגמרת שלה והסבלנות הענקית שלה לכל-אחד-ואחד כאן. את ממש עברת את הגבול. אנשים נוטים להסתכל על כל השליליות. את, יותר מזה. את פשוט כל השליליות. לא פלא שאת אחת הסיבות שהיא עוזבת. את פשוט מאוד עומדת לירות בה כי היא רוצה לעזוב, ושוב נחזור ונגיד שהיא עוזבת מסיבה מוצדקת, בלי לדבר על זה שהיא בכלל לא צריכה לתת סיבה. גם אם זה לא קשור לזה שהפורום נהרס. ותסלחי לי אבל מבט חטוף על הפורום מראה מי כאן הפעיל ומי כאן ההורס. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1438

Beautiful SouI

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo137.gif../images/Emo184.gif

לא נראה לי שצריך להיגרר לקללות. כי זה מה שהיא חושבת כמו שרותם רוצה לעזוב , כי היא חושבת לנכון שהיא צריכה לעזוב. נראה לי שנפסיק פה
[URL='http://']בבקשה להפסיק עם השטויות‎[/URL]

TheLost

New member
זה בכלל בכלל בכלל לא מה שהיא חושבת

היא מעירה לה ומתנכלת לה (לרותם) על ההחלטות שלה. על ההחלטות המוצדקות שלה. ולא, זה ממש לא יעבור כאן על סדר היום.

Beautiful SouI

New member
אוקיי../images/Emo137.gif../images/Emo184.gif

אני חושבת שזה לא רלוונטי כל הדיון שממשיך פה, זה מוביל למקומות שהוא לא צריך להוביל.

TheLost

New member
בואי תגידי את זה לרותם

שמנסים לגרום לה נקיפות מצפון בגלל ההחלטה שלה.

Beautiful SouI

New member
אתה באמת חושב?../images/Emo137.gif../images/Emo184.gif

שאני רוצה לריב , כי אני אני אוהבת את כולם גם אותך
עכשיו אני לא יודעת מה קורה בין יעל ורותם ולפי דעתי אני ואתה לא צריכים להתערב.

TheLost

New member
ולפי דעתי כן צריך להתערב.

אחרי הכל, יעל היא זו שבחרה להציג את הדעות שלה בפומבי, היא בטח ידעה מה השלכות שיבואו לאחר מכן. אני אתערב כי לרותם מגיע שיתערבו בשבילה, ואני אתערב בגלל הסיכוי הקטנטן שיעל תבין מתי צריך לדבר ומתי לא

רותמע!

אני לא חושבת שאת צריכה לעזוב. אבל את כן צודקת הפורום הוא לא מה שהיה פעם אלא רק
כזה וחבל כי זה אחלה סדרה ואפשר לעשות מלא מלא משחקים ולדבר על המון דדברים. אני לא מנסה לגרום לך לשנות את דעתך, כי בסופו של דבר לא משנה מה כל העולם יאמר, אני מכירה אותך ואת בטוח תעשי את מה שאת חושבת שהוא נכון! יהיה לי חבל שתעזבי כי את באמת תורמת לפורום והכל, עם המשחקים והכל אבל כפי שאמרתי - זאת ההחלטה שלך ואת צריכה לדבוק בה (למרות שאני עוד אנסה לשכנע אותך בדרכים נסתרות לחזור!!! :-
)

RoRiL

New member
אני שמחה לשמוע את זה../images/Emo9.gif../images/Emo134.gif

היה לי כיף פה והכל אבל לא אמרתי שאני אעזוב אעזוב
אני עוד יגרום לכם לזכור מי אני

למעלה