אמממ...

ganooov

New member
אמממ... ../images/Emo13.gif

אני חושב שראוי שנקבע סידרת חוקים מאוד ברורה, שלא תהיה דרקונית, והחוקים גם יתנו המלצות על "מה כן כדאי לעשות". אני רוצה לנסח את סידרת הכללים/חוקים/המלצות ביחד איתכם, ואני אעבוד על זה בהמשך היום, כל מי שיש לו הצעה או התנגדות חדברים מסוימים מומלץ לשרשר אותה לכאן. נתחיל בזה: המלצה מספר אחד: אם יש לכם תמונות יפות של אומנים, אתם מוזמנים להוסיף אותם להודעות שלכם. כל עוד אתם לא פותחים שירשור תמונות - זה מומלץ. הראש שלי לא פורה הרגע במיוחד - אז אני אשמח להצעות שלכם. ביי!

ganooov

New member
אז הנה ההתחלה: ../images/Emo13.gif

אתם מוזמנים לשחוט אותי.

הצלחת להצחיק אותי וזה כבר טוב

במידה ותקבלו אותי כחברה מהמנין אני מבקשת לקבל את תואר "זקנת הפורום". אחרי רוב ה"אגדות" עקבתי ב- Live ובתור בוגרת סיקסטיס וסבנטיס מדופלמת זה מגיע לי. קיבלתי היום במתנה את הקופסא של 7 הדיסקים של קרידנס קלירווטר. אולי לא אגדה בעיניכם אבל איירוסמית???? נו באמת.

Johnny the Doe

New member
credence clearwater? זו לא הלהקה

ששרה את fortunate son? אם כן אז זו להקה טובה מאוד. לצערי לא מצאתי עוד שירים שלה. יש לך המלצות?

Johnny the Doe

New member
תודה רבה

את יכולה לספר קצת על הלהקה הזו? מומה ו-AMG משום מה לא טרחו להקדיש ערך ללהקה.

Johnny the Doe

New member
אופס, לא אייתתי את זה נכון ../images/Emo151.gif

ב-ID3 של fortunate son היה כתוב לי credence, כלומר עם e אחת. תודה על התיקון.

חולוני

New member
הם שרים גם את..

I Put A Spell On You.. מהפרסומת של הפרינגלס החריף.. אחלה להקה..יש לי דיסק שלהם בבית..הם מין רוק אמריקאי דרומי שכזה..

ganooov

New member
תתני לי את גילך המדויק ומייד ../images/Emo13.gif

אגב, בדפים הראשונים התעסקנו בזה, לכן כתבתי. ואם כבר, אז הקובץ המעודכן יותר (בלעדיך) מצורף כאן.

השתגעת?

בוא נגיד ככה...את פירוק הביטלס אני זוכרת היטב, כנ"ל לגבי פסטיבל וודסטוק, גם את מותם של שלשת ה- J, ג´ימי הנדריקס, ג´ים מוריסון וג´ניס ג´ופלין. אז תעשה חשבון לבד... ולגבי קרידנס קלירווטר ריוויוול: הלהקה אכן אמריקאית. הדמות החשובה בה היא ג´ון פוגרטי שכתב את רוב השירים, גיטרה מובילה ושירה. אחיו טום פוגרטי גם הוא שותף להרכב. יש עליהם השפעות בלוזיות שחורות. הם פעלו בסוף שנות ה- 60 תחילת ה- 70. יופי של להקה.

ganooov

New member
הרמה שלי במתמטיקה נמוכה ../images/Emo13.gif

מהממצוע שנמצא בדרא"פ (אם כי אני מתמחה בהסטוריה). הגידי לי את שמך או שלא תקבלי את תפקידך... וואלה - את בגיל של ההורים של חלק ממנו "(אם כי אמא שלי זוכרת את הקמת הביטלס). ביי!

xflil

New member
אוף אוף אוף!!!

מקנא בך, חוץ מהקטע של ג´ימי הנדריקס
ביבוז כזה של בנאדם כזה..... ועל שטות.... בא לי להשתגע כל פעם שאני חושב על זה

imyy

New member
או קיי

אם אתם רוצים תמונות אתם תקבלו אבל קודם קישור לאתר על metallica

למעלה