אמממ.... שלום...

אמממ.... שלום...

טוב עכשיו אני אכתוב על עצמי... היי אני רוח ואני מכורה... יש לי מחשב שבעה חודשים בסך הכל ואני כבר לא זוכרת איך נראה השלט של הטלוויזיה רק רואה שומרי מסך או כפתור של no\off אוי כמה עצוב להגיד את זה זה הגיע למצב של הכינוי שלי בצ`אטים היה אני (שם מסוים) ואני מכורה... תגידו..... איך יוצאים מזה? רוח,

e-magine

New member
שוב היי רוח

אני אחזיר אותך קצת אחורה. ואפילו אחזור בקצרה על המנטרות שלי.האינטרנט איננו שלילי ואיננו מסוכן. הסכנה היא ההתמכרות ותופעותיה. ההתמכרות לאינטרנט דומה במהותה להפרעת אכילה. מי שאוכל ללא שליטה איננו צריך להיגמל מאוכל. מי שמכור לאינטרנט איננו צריך להיגמל מאינטרנט. צריך להכניס שליטה לעניין. לכן אגב קשה לעשות דיאטה יותר מלהיגמל מסיגריות. מטבענו יש לנו חרדות ואחת הדרכים להתמודד איתן היא יצירת אורך חיים מסודר נגיד אפילו ריטואליסטי. הרבה מאיתנו מסדרים לעצמם איזשהו סדר פעולות ושומרים עליו בקנאות.יש מצב שלפעמים אנחנו אומרים: אם לא עשיתי פעולה כזאת וכזאת, לא יכול להתחיל את הבוקר... אחת מדרכי ההתמודדות של האדם עם הבעיות הקשיים והחרדות שלו הוא התמכרות. כשאנחנו באינטרנט, אנחנו מרגישים יותר טוב, יותר רגועים, יותר משוחררים. לכן לא רוצים להפסיק את זה. לחלקנו ההתמכרות לא מזיקה. לחלקנו יש בקרה חיצונית שמגבילה אותנו: ההורים לצעירים, בן הזוג למבוגרים יותר, המחשבה על חשבון הטלפון והאינטרנט לאילה שעוד לא הגיעו לבלתי מוגבל, הפחד מהמעביד וכדומה. לדעתי אחד הדברים שעלינו לעשות הוא לחפש את הבעיה את הסיבה להתמכרות ולהתמודד איתה. לפי מה שאני מכיר אותך, ולמען מי שקורא כאן אני מכיר את רוח מפורום אחר ומצ`אטים, את בהחלט מתמודדת.

למעלה