אמממ שלום

cyberia2ooo

New member
אמממ שלום

שלום... אני מבקר חדש בפורום הזה (פעם כתבתי כאן לעיתים רחוקות... אבל אז ממש ממש הפסקתי) היום פשוט הייתי בחנות הקומיקס החדשה (חנות הקומיקס הראשונה בארץ) וראיתי שם מספר ספרי קומיקס של EU וממש ממש התלהבתי (אפילו פתחתי את הארנק בשביל ה70 ש"ח ל boba fett, enemy of the empire שבחרתי במקום the bounty hunters שהיה באותו מחיר) והגעתי למסקנה שהזנחתי את חובותי כמעריץ, לא ראיתי את הסרטים כבר למעלה משנה... שלא לדבר על זה שאת אפיסוד 2 ראיתי רק פעם אחת.... טוב הוא שיעמם אותי פעם שניה (מה לעשות, אף פעם לא הייתי חובב גדול לטבח שלוקאס עשה ליצירת מופת שלו) טוב בקיצור אז החלטתי להחיל לבצע את חובותי כמעריץ... ודבר ראשון, להתחיל בלהביע נוכחות בפורום זה. אז שלום שלום אנשים :) מקווה שתקבלו כאן בצורה טובה :) טוב עכשיו זזתי לישון (מחר בבוקר טיסה... מחכה בקוצר רוח לטיסה כדי שאוכל לקרוא את הרכישה האחרונה שלי) נ.ב. היום (גם כשהייתי בקומיקס) בעקבות שיחה שהיתה לי עם חבר... מישהו זוכר איך קוראים לג'דיי עם ההרבה מצח שיושב ליד יודה וסמואל ל ג'קסון (וואי אני באמת שכחתי כבר מימני ושמאלי אם אני לא זוכר את השם של הג'דיי שסאם ג'קסון שיחק) אם זכרוני אינו מטעני הוא אמור להיות some kind of a badass jedi עם המון סיפורים עליו.... מישהו יכול לספק מעט פרטים?

Lu Tze

New member
אגב, בנוגע לחנות הקומיקס,

בתור בנאדם חובב קומיקס חלקי וירושלמי, שווה לי לבוא לשם? ואיך המחירים? אה, ברוך הבא וכל זה.

Padme Amidala

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

בקשר לג'דיי שאתה מדבר עליו- באמת אין לי מושג למי אתה מתכוון בכל מקרה, לדמות של סמואל ל. ג'קסון קוראים מייס וינדו והוא בהחלט אחת התוספות היותר טובות של הטרילוגיה החדשה... דרך אגב, המחירים נשמעים ממש יקרים. 70 שקל לחוברת קומיקס?

Lu Tze

New member
אני חושב שהוא התכוון לנובלה גראפית.

אף אחד לא ישלם 70 ש"ח עבור חוברת קומיקס שעולה בארה"ב 3 דולר.

Padme Amidala

New member
אוקיי... ואם מדברים על גראפיקה...

אני שמחה לבשר לכם שסוף סוף קיבלתי הבייתה את הציור של פדמה, הציור שעבדתי עליו שנה שלמה! אני עכשיו מאוד מאוד קשורה לציור, אני מבינה טובה מאוד למה ליאונרדו דה וינצ'י לא רצה לתת את המונה ליזה!

Sith Master

New member
לא נובלה../images/Emo19.gif

4 חוברות שנמכרות בניילון אחד. קניתי ביום הקומייס ב60. המחיר של 4 חוברות הוא 54 שקל אז 70 נראה לי סביר מאוד עם מכסים בלה בלה בלה איפה החנות?

cyberia2ooo

New member
יכול להיות זה נקרא נובלה גראפית

אני לא חובב קומיקס גדול (פה ושם... הלכתי בעיקר בגלל חברים שלי, וכי התעניינתי) המחיר של החוברת הוא בדיוק כמו בארצות הברית (על החוברת כתוב 12.95 דולר, המחירים היו לפי 5.12 ש"ח לדולר אם אני לא טועה) ובקשר לשאלה שלי שוב במועצת הג'די היו שלושה ג'די "ראשיים" (אלו שישבו מקדימה) יודה היה במרכז, וינדו היה לימינו, ועוד אחד (עם ראש כמו של הcone heades וזקן לבן ארוך) שלפי מה שהבנתי, היה אמור להיות הכוכב החדש בפרילוגיה, אבל היות וסאמ ג'אקסון משחק את ווינדו, הוא קיבל את רוב האקשן שאמור היה לקבל הבחור המיסתורי

למעלה