hyy tali ma nisama eich at margisaa? ma korii eitach ? saimri al kesaer.....bye bye
K KOBIK New member 23/8/02 #19 hyy tali ma nisama eich at margisaa? ma korii eitach ? saimri al kesaer.....bye bye
T tali tal הקרימינלית New member 23/8/02 #21 היי אתה.... הכל פה אחלה.... אני עושה חיים מצ´וגעים... בכל אופן תכנון הנסיעה הוא למיד אחרי ראש השנה אהל אני עוד אעדכן אותך בתאריך המדוייק.... (המשפוחה בקשה שאני אעשה פה את החג) שמור על עצמך ילד.... ואני אהיה בקשר
היי אתה.... הכל פה אחלה.... אני עושה חיים מצ´וגעים... בכל אופן תכנון הנסיעה הוא למיד אחרי ראש השנה אהל אני עוד אעדכן אותך בתאריך המדוייק.... (המשפוחה בקשה שאני אעשה פה את החג) שמור על עצמך ילד.... ואני אהיה בקשר
ש שמופי בבית New member 23/8/02 #22 נו באמת שלום!!!! התגעגעתי, מה המצב ילדה??? ומה התיכנון? יש מסלול?
T tali tal הקרימינלית New member 23/8/02 #23 הלו הלו..... יש מסלול בערך.. עדין אין תאריך (יהיה שבוע הבא)... אני אחלה ומצויין... מה איתך יא כפרע שלי?
הלו הלו..... יש מסלול בערך.. עדין אין תאריך (יהיה שבוע הבא)... אני אחלה ומצויין... מה איתך יא כפרע שלי?
ש שמופי בבית New member 23/8/02 #24 את את את...... [URL='http://']נוסעת......[/URL]. איך את עוזבת אותי???? נו, נתגבר... איפה את?
T tali tal הקרימינלית New member 23/8/02 #25 אני בחופש הסופ"ש... יש לי ילד חולה לטפל בו... ואת יודעת שאני נוסעת (כבר דיברנו על זה לא?) אז אל תעשי לי סצינות שמעת?..... (0:
אני בחופש הסופ"ש... יש לי ילד חולה לטפל בו... ואת יודעת שאני נוסעת (כבר דיברנו על זה לא?) אז אל תעשי לי סצינות שמעת?..... (0:
T tali tal הקרימינלית New member 23/8/02 #26 טוב יאללה אני נדדתי.... שיהיה לכם אחלה של לילה ומקווה שהכל פסיידר איתכם... נצ´תמע כבר.... אוהבת המון...
טוב יאללה אני נדדתי.... שיהיה לכם אחלה של לילה ומקווה שהכל פסיידר איתכם... נצ´תמע כבר.... אוהבת המון...
ש שמופי בבית New member 23/8/02 #27 אני יעשה מה שאני רוצה כולל סצינות ואל תגידי לי שאסור להתגעגע... ואיפה כולם? הפורום הזה נהרדם?
T tankgirl21 New member 23/8/02 #29 אנשים רעים אתם משעמם לילדה ואין נפש חיה בפורום אז נראה לי שהילדה עוד מעט תלך לישון במקום לחכות שמישהו יואיל בטובו להפיג את השעמום של הילדה
אנשים רעים אתם משעמם לילדה ואין נפש חיה בפורום אז נראה לי שהילדה עוד מעט תלך לישון במקום לחכות שמישהו יואיל בטובו להפיג את השעמום של הילדה