אמממ.. שלום ^_^

Bakura

New member
אמממ.. שלום ^_^

קודם כל ארצה לציין שהקהילה שלכם נראית מאוד ידידותית ומזמינה. לכן, לאחר שתהיו כל כך נחמדים, לא תסקולני באבנים, ארצה לבקש ממכם משהו. יש לי חברה שממש ממש ממש אוהבת האריXדראקו קאופלינג. כמוהן, אני נגד הזיווג הזה (אפילו לי יש את הגבולות שלי!!!) ובעד האריXוולדמורט (יי ^_^!!!) ורוןXדראקו (יש המון הינטים עם אתם רוצים שאני אגיד.. חי חי חי ^^) ונגד הניסיון המעצבן של ג'יי קיי רולינג להפוך את כולם לסטרייטים... אה... אוי, סטיתי מהנושא. כן. כפי שאמרתי, אודה לכם מאוד אם תוכלו להביא לי כמה תמונות של הארי ודראקו, כדי שאוכל להפתיע את חברתי המקסימה. תודה רבה מראש, ואבקש שוב, בלי סקילה ^_^ דרך אגב, זה לדעתי ממש הרבה פורומים להארי פוטר- גם סרט, גם ספר, וגם חברתי. בלי להעליב או משהו, אבל איך אתם מצליחים לנווט בין כל כך הרבה פורומים? 0.0

Gizmo16

New member
אנחנו לא../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

לא נחמדים
אבל בלי קשר- אנחנו לא מצליחים לנווט בין כלכך הרבה פורומים, הרבה מאיתנו פשוט דובקים באחד
פורום מכושפות חברתי
סתםסתם בע. כן. תמונה הארי דראקו כפיצוי על הברבורים שלי. ואח"כ לך. אתה לא רצוי. אנחנו לא ידידותיים. (הכפישו את שמנו
)

As I Am

New member
יאללה, ../images/Emo103.gif

שרשור סלאשים, לזכר הימים הטובים? D:

Bakura

New member
אממ.. 0.0 מה זה סלאש?

ותודה רבה על התמונות ^_^ הם ממש יפות *-* אפשר עוד, בבקשה? בתמורה אני אביא עוד של... *מחטטת בתיקיית הפאנארט של יוגיהו, ואז נזכרת במציאה אחרת* תראו אותו, נכון שהוא פשוש?!!?

Gizmo16

New member
אפפעם... *מבועתת*../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif

אפפעם.... אפפ... אפפפפ... אפפעם אל תשאל את השאלה הזאת כאן
תקבל תשובות ש....

Bakura

New member
או, הזוועה. -.-; הם כולה מתנשקים.

אהף ואני מקיימת הבטחות ^_^ באקי כאיזשהו קלף. לא יודעת מה, אבל זה חמוד, נה? ^_^

Gizmo16

New member
עזוב, נו...../images/Emo28.gif

בפעם הראשונה (והאחרונה
) ששאלתי מה זה סלאש, הותקפתי בסיפורים חביבים ביותר על סאדו-מאזו ואונס של סנייפ את הארי, של לוציוס את דראקו ומה לא

Bakura

New member
תודה רבה רבה לכולם ^_^

*חיבוקי* על התמונות שחלקתם איתי ^_^ אה, וביי אני צ'אנס, אולי יש לכם טום רידל/הארי? *-* אווו... *-* איזה קאופל 0.0!!!!!! *____________________________________* חבל שאין מספיק פיקים שווים עליו.... ;_; והיום היה לי מבחן בפיסיקה, והוא הלך לי ממש טוב ^_^

למעלה