אמממ...שאלום...!

אמממ...שאלום...!

אני די חדשה וישנה פה.. פעם ממש ממזמן כתבתי פה אבל אנ'לא חושבת שמשהו זוכר אותי אז אני יציג את עצמי בכל מקרה אני... תירס(קרן) 17 מחור נידח העונה לשם אילת=| בכל מקרה אמממ...בקרוב יש לי יום שדה עם שיכבת י' ואני צריכה לחשוב על רעיונות למשחקים בערך לחצי שעה ויש לי משחקים אבל חשבתי שתעזרו לי למשחקים קצת יותר מאגניבים:) אני ישמח אם מישהו יעזור לי:) ואני מאמינה שאין פה משהו מהקורס הישן שלי חח 2003(לא כ"כ ישן חח) תירס:) סוריי שיצא לי הודעה דפוקה.

שלום לך יקרתי

אז אני מ2003 מירושלים סיון הוא שמי ויש לי רעיונות למשחקים מחר אני יכתוב בלי נדר ה כ ל!

gorck

New member
בואו נראה...

זה היום שדה הראשון שלהם? הם כיתה חדשה? אם כן אז אפשר דברים כאלה של היכרות, או משהו כזה... אם לא משהו שמוציאים בו מרץ...זה תמיד טוב כי אח"כ בהדרכה הם עיפיים מדי כדי להפריע.... אם את רוצה מלא ממתקים תעשי ככה- תשימי ממתק בקופה וכל מי שבא לשחק חייב לשים ממתק בקופה.... את קוראת למנתנדב והשאר צועקים שמות של שירים והוא בוחר מהם שניים,הוא לא יודע למה עד שאת אומרת... הוא צריך לשיר את המילים של אחד מהם במנגינה של השני.... אם הוא לא מצליח הממתק בקופה אם הוא מצליח הוא מקבל ת'קופה

אמממ...

תודה קודם כל אהבתי את הרעיון:) עשית את זה פעם וזה הצליח לך? יום שדה ראשון השנה... שנה שעברה גם הייתה להם גיחה. תירס:)

gorck

New member
ניסיתי...

הכיתה לא ממש שתפה פעולה יפה אז ירדתי מהם....

ילדים זה עם קשה חחח...

לאיזה כיתה עשית את הניסוי הזה? חחח אני עושה את זה ל-י' נראה מקסימום נבחר:)

gorck

New member
לא לי'...מסיבה פשוטה...

שאני בכיתה י'.... עשיתי את זה לכיתות ז' שנה שעברה....

למעלה